in ,

Pompează-ți pieptul!

Când vine vorba de mușchi preferați la băieți (atât în cazul fetelor cât și al băieților), accentul se pune mai mereu pe pectorali, brațe și abdomen. Mai sunt unele fete care se uită la fesierii băieților, și foarte rar băieții își doresc spate lat… Din păcate picioarele sunt extrem de neglijate și arată fantastic de urât morcovul întors…

Dar nu despre asta vreau sa vorbim acum. Azi vă ofer o varianta rapidă și sănătoasă de pompare a pectoralilor, în sală. Sunt exerciții cunoscute, nu e un secret, însă e extrem de important cum lucrezi.

big chest

Antrenamentul pe care ți-l propun durează 15 minute, deci va trebui să grăbești puțin încălzirea, deci cel mai probabil nu vei putea sa încarci bara cu greutatea maximă cu care lucrezi de obicei, dar asta e șmecheria pentru acest workout rapid.

Ai trei exerciții, cu câte o serie fiecare, deci trei serii total. E perfect pentru cei care nu au timp dar vor sa își umfle pieptul rapid în sală.

Exercițiul 1. Împins din culcat la bancă, cu bara olimpică. O serie, 4-6-8 repetări, cu greutatea maximă. Fără pauză treci la următorul exercițiu.

Exercițiul 2. Împins din înclinat cu ganterele. O serie, 8-10 repetari, cu greutatea maximă. Fără pauză treci la următorul exercițiu.

Exercițiul 3. Flotări la paralele. O serie, 12-15 repetări.

Asta e tot! Simplu, nu? Încearcă-l și apoi revin-o cu un comentariu să îmi spui cum a fost ;).

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

sursă foto

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

16 Comments

Leave a Reply
 1. pot inlocui flotarile la paralele cu altceva?si daca da,cu ce?
  si daca greutatea maxima cu care fac impins din culcat este de 100kg si la impins inclinat cu gantera este cu cea de 40kg o sa fac repetarile cu aceste greutati?

 2. Salut, Vali!
  E foarte ok antrenamentul propus de tine, insa eu in loc de flotari la paralele, am facut impins din declinat ( cu greutate maxima). Eu m-am simtit bine. E o alternativa ok?

 3. Eu facut ieri acest antrenament doar ca, cu repetari 10-8-6 (greutate maxima) si azi de dimineata l-am simtit de doua ori mai mare si am febra musculara de nu pot lua tricou pe mine ! :) Foarte bun ! Multi inteleg prin a creste muschii pieptului sa stea in sala 2 ore si sa ” incerce ” toate aparatele..

 4. salut valy imi poti spune daca pot sa schimb flotarile la paralele cu alt exercitiu si de cate ori pot pe saptamana
  si daca ie bn pt cei de varsta de 14 ani

 5. Pot folosi acest doar acest program 1 data pe sapataman pentru piept si sa am rezultate? Dupa ce am terminat ciclul acestui antrenament, il repet inca odata, sau pur si simplu am terminat trec la alta grupa de muschi?

 6. Salut. Am si eu o intrebare. Cam cate repetari ar trebui sa fac pentru masa musculara? Ma refer la toate grupele de muschi. Mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alimentația după grupa sangvină: generalități

Povestea Laurei, episod pilot