in

Poze cu pisici

Mi-am adus aminte ca am un album plin cu poze cu pisici.

poze cu pisici

Cu pisicile mele :). Il gasesti aici:

Poze cu pisici

Ah, am si un playlist cu filmulete. Tot cu ele, ale mele! Vezi mai jos.

Bonus: Articol din ziar cu pisicile mele vedete :).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply
  1. Stiu ca sunt la articolul gresit ,dar la cel la care vroiam sa las comentariul nu cred ca se mai poate .
    Legat de treaba cu Haarp cord , exact asa am patit si eu cu contul de Youtube, doar ca al meu a sfarsit prin a fi inchis , nu am fost atat de norocoasa ca si tine :)) . Nu aveam niciun venit de pe urma video-urile postate , era doar un fel la promovare la nivel local a trupei , catre prietenii mei .Era un video liric la ultima piesa a astora de la Haarp cord si nu se gasea nicaieri pe Youtube ceva asemenea, asa ca am zis sa dau eu o mana de ajutor oamenilor. Se pare ca treaba a fost interpretata ca fiind o incalcare e drepturilor lor de autor si uite asa , dupa 5 ani m-am trezit fara cont de Youtube ..si nu sunt singura. E un fel de abuz fata de oamenii care nu au efectiv nimic de castigat de pe urma video-urilor , ci probabil doar o promovoare indirecta a artistului respectiv .
    Oricum , stiu ca suntem o mana de oameni care incearca sa faca ceva in legatura cu abuzurile astea dar poate candva se va populariza miscarea . Ideea e ca Youtube isi pierde din oamenii de pe urma carora fac bani seriosi , iar trupele astea isi pierd fanii , si e pacat .
    P.S. : ai niste pisici foarte frumoase . Sa-ti traiasca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ai tot ce iti trebuie. Dar copii?

Cursa infernala (2013) – Vehicle 19