in

RoBlogFestul meu…

O sa fiu cat se poate de scurt si la obiect.

Ce NU mi-a placut:

– locul. Silver Church e ideal pentru concerte, unde oamenii vin si stau toti cu fata spre scena. Nu prea s-a potrivit cum Roblogfest unde oamenii au umblat unii dupa altii sa se cunoasca, sa schimbe o vorba. Sau macar au incercat.
– premierea. A fost ca si pana acum – de cacat :). Dar sa nu comentam. Se stia ca vor fi aranjate, chiar daca nimeni nu o sa recunoasca asta. Las-o asa :-j
– dumele de autobaza a alora de pe scena, recte Craioveanu si OCS. Ei ca oameni is ok asa, dar vorba lu’ Hoinaru : nu aduci oameni din afara blogosferei sa faca glume cu bloggeri. Nu le iasa niciodata.
– bloggerii prea beti.

Ce mi-a placut:

– toti oamenii pe care mi-am propus sa ii vad i-am vazut si am schimbat doua vorbe cu ei. Intr-o ordine aleatorie: Crivat, Sirb, Nebuloasa, Cristina, Groparu (ce ma bagam io la horinca aia daca nu eram sub tratament [si sub muiere :)) ] ), #zicu de la TvDeCe, Maka, Jorjh, Marius Rusu. Apoi am mai povestit cate ceva cu S. Murgeanu, Raluxa, Chinezu, A. Dragos, dementu’ de Tudoran, VisUrat (da, ti-am observat freza in forma de palma :) ). Plus fugitiv m-am salutat cu multi altii (prea multi sa va enumar, sa nu fie cu suparare)
– am ras isteric cu #teamAlba (Maka, Jorjh, #zicu, Marius) si Tudoran in holul ala dintre bai :)). Nu intru in detalii :D. Stefan stie haha.
Andreea a facut un gest frumos. Sincer nu ma asteptam, dar mersi ;).

Cam asta a fost. Ah si #Florico, sa stii ca l-am chemat pe #Zicu la masa, dar nu cred ca mai apuca sa onoreze invitatia :).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply
  1. Fetelor, si eu ma bucur ca in sfarsit am reusit sa ne cunoastem si in offline. Sper sa prindem ocazii, sa stam mai mult la povesti.

    Imi pare rau ca nu v-am cunoscut pe vremea cand inca stateam in Timisoara, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

    • :)). Abia astept. Nu sa imi pupi bicepsii ci sa ne facem roblogfestul nostru :)).

      Oricum tare ma bucur ca in sfarsit te-am cunoscut si in offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trenuletul Beck’s

Un site unde nu poti face CLICK