in

Sportul nu are limită de vârstă

Azi e ziua noastră, a tuturor, ziua copiilor! Spun asta pentru că indiferent de vârsta biologică pe care o ai, e mult mai importantă vârsta pe care o afișezi, vârsta pe care simți tu că o ai! Eu de exemplu ma simt foarte tânar, sunt și voi rămâne pentru multă vreme un copil. Chiar și fizic arăt cu câțiva ani mai tânar datorită stilului de viață pe care îl am.

Am făcut această mică introducere pentru a vă spune că de câteva zile am început să lucrez cu o doamnă de 66 ani, care arată de maxim 55. I-am spus că este de apreciat efortul pe care îl face, gestul pe care l-a făcut. Dânsa nu a intrat într-o sală de fitness mai deloc. A mai fost puțin în centre spa sau pe la băi, dar niciodată în săli de fitness. Cu toate astea, a decis că este momentul să se apuce mai serios de mișcare, chiar dacă alimentația dânsei este una fără greșeală.

Are o poveste de viață care merită spusă, are multe sfaturi pe care le accept cu plăcere. A ales calea naturistă și are efect. Așa că ne-am potrivit de minune, având în vedere faptul că și eu sunt adeptul remediilor naturiste, pe cât posibil fără pastile/medicamente. Cu siguranță la un moment dat voi scrie aici câte ceva învățat de la dânsa.

Acestea fiind spuse, vă aduc încă o dată aminte că sportul nu are limită de vârstă, că nu e niciodată prea târziu sau prea devreme să începi să ai grijă de tine și de sănătatea ta!

Toate bune, spor(t) în toate!

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Crampe musculare – Cârcei

Uneori