in

Uneori

Uneori simt nevoia să fiu clonat… În ultima vreme nu prea mai am timp fizic, nici pentru mine, nici pentru cei dragi…Dar nu despre asta e vorba acum aici…

Hai să stabilim ceva… Am spus în nenumărate rânduri, însă cred că e cazul să repet… De foarte multe ori sunt “acuzat” că nu vreau să ajut oamenii… Primesc câteva sute de întrebări pe mail/blog/facebook de la persoane cu vârsta cuprinsă între 13 şi 70 ani… De fiecare dată am făcut tot posibilul să răspund la toată lumea şi în măsura în care pot să ajut (dovadă stau sutele de oameni ajutaţi până în prezent). Fac ceea ce mi-am propus să fac încă de acum câţiva ani (să tot fie vreo 15). Pasiunea şi învăţarea continuă m-au adus aici şi cu siguranţă nu mă voi opri aici. Am muncit extrem de mult să ajung la acest nivel şi voi munci şi mai mult să îmi depăşesc mereu condiţia actuală. De aceea am încercat întotdeauna în limita timpului disponibil să ofer informaţii utile şi gratuite.

perspectivele

Cei care sunt într-adevăr interesaţi de informaţii cu o simplă căutare au 89% şanse să le găsească fie pe pagina special creată pentru întrebări şi răspunsuri (inclusiv în comentarii), fie în articolele despre wellness, fie în articolele despre antrenamente sau în cele despre nutriţie.

Tips & tricks mai scap şi pe twitter, youtube, instagram sau facebook.

Întotdeauna mă bucur când pot oferi ajutor celor care îl cer, însă mă întristez enorm de tare atunci când puţinele sfaturi oferite sunt şterse cu buretele de cei care nu primesc răspuns în timp util sau de cei care sunt mereu pe contre și necredincioși și cer mereu surse suplimentare – pe care nu întotdeauna le ofer, pentru că unele sunt pur și simplu cursuri pe care le-am facut, iar altele sunt surse pe care prefer să nu le ofer pe tavă celor care nu au o minimă răbdare să se informeze. Cert este că în ultima vreme am acordat foarte multă atenţie oamenilor cu care lucrez, oameni care plătesc pentru a primi ajutorul meu. Până la urmă e şi normal, munca mea trebuie să îmi fie răsplătită, că totuşi îmi întreţin familia, îmi plătesc chiria şi îmi cumpăr pâinea din acei bănuţi. Să nu mai vorbesc de cele două pisici :)). Dar lăsând gluma la o parte, pe lângă pasiune şi plăcere e totuşi vorba de un job, şi aşa cum am spus aici – şi antrenorii personali sunt oameni şi au nevoie de multe investiţii…

Aşa că pe viitor, dacă mai vii cu întrebări și nu primeşti răspuns în timp util, să ştii că nu e cu rea intenţie, e pur și simplu lipsă de timp și prioritizarea obiectivelor, asta nu îţi da dreptul să mă înjuri și să spui că “ok, caut alți antrenori care vor să îmi spună câte ceva gratis”, ba din contră, aşa cum am menţionat și în alte cazuri dacă apeşi butonul de donaţii și arunci acolo banii pe care i-ai da pe un pachet de țigări, crede-mă că vor fi extrem de apreciaţi și şansele să primeşti răspuns mai rapid îţi vor crește.

Nimeni nu e obligat să fie la cheremul nimănui, încearcă să gândești înainte de a acuza aiurea, încearcă să te pui în locul altor oameni… În plus, dacă nu ești mulțumit de ce găsești aici, te invit să părăsești site-ul și să te informezi în altă parte. Crede-mă, fac asta de foarte multă vreme și nu îmi permit să o dau în bălării… Așa că dacă nu te satisfac articolele mele îndeajuns sau dacă vrei să găsești și alte păreri, ești liber(ă) să o faci, nu e cazul să dai cu munca mea de pereți.

În rest, voie bună, rămâne cum am stabilit, fac în continuare ce știu eu mai bine și îmi văd de drumul meu, inspir zilnic oameni și ofer sănătate celor cu care lucrez!

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
  1. valentin, oameni care asteapta totul pe tava, deci gratis, sunt pe toate drumurile, acestia considerand dintr-un motiv doar de ei inteles, ca li se cuvinte TOTUL. din pacate, aceste specimene exista in toate domeniile posibile, incapabili insa de a recunoste cand gresesc, de ce…etc sau macar sa multumesca si sa inteleaga deopotriva, ca unele sfaturi avizate costa bani, deoarece sunt ani buni din viata investititi intr-o meserie. eu insa,iti multumesc foarte frumos pentru raspunsurile tale extrem de prompte. multa bafta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sportul nu are limită de vârstă

After Earth | 1000 Post Terra