in ,

Trei exerciții pentru V Abdominal

Sunt câteva mii de combinații câștigătoare când vine vorba de exerciții pentru abdomen. Băieții (și uneori fetele) vor să obțină un abdomen perfect, să se vadă fiecare mușchiuleț din zona abdominală.

abs

E cunoscut faptul că cea mai grea zonă abdominală ,cea mai dificilă este partea abdomenului inferior. Acel “V” pe care mulți îl visează. Astăzi îți propun 3 exerciții simple și eficiente care pun accent pe acea zonă, exerciții care te vor ajuta la formarea acelui “V” abdominal.

1. Crunch inversat la TRX. Exercițiul l-am explicat atunci când am prezentat un scurt filmuleț cu mai multe tipuri de exerciții pentru abdomen, lucrate la TRX

mccomseysuspendedcrunch

Execută 5 serii – repetări: 20, 15, 13, 12, 10.

2. Rotirea rusească la plan declinat. Vezi poza de mai jos pentru exemplificare.

mccomsey_russiantwist

Execută 5 serii – repetări: 20, 16, 14, 12, 10 (10, 8, 6, 5 – pe fiecare parte).

3. Ridicări de genunchi din atârnat. Vezi poza de mai jos pentru exemplificare.

legrises

Execută 5 serii – repetări: 10 în față, 5 pe stânga, 5 pe dreapta, 6 în față, 10 stânga-dreapta alternativ.

Sigur, aceste exerciții sunt doar o mică parte din cele care te ajută, dar dacă le execuți corect, cu pauză scurtă între serii și cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, minim 3 luni, rezultatele nu vor ezita să apară.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

surse foto exemplificative.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
    • Buna! Vezi ca am o multime de exercitii pentru abdomen. TRebuie doar sa te uiti cu atentie. De asemenea, in carte am recomandat un numar de exercitii bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne vedem la Bucharest Wheels Arena 2013

Top 3 piese motivaționale