in

Ne vedem la Bucharest Wheels Arena 2013

Între 24 si 26 mai 2013, în Centrul Expozițional Romexpo, Arena Events și Romexpo organizează cea de a doua ediție Bucharest Wheels Arena 2013 Powered by Auto Total Business Show – cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din România.

BWA2013

BWA – Bucharest Wheels Arena, un concept unic în Europa, propune vizitatorilor și participanților 3 zile de premiere, exclusivități, demonstrații pe una sau mai multe roți și concerte în direct!

Chris Pfeiffer, multiplu campion mondial și european la ‘Stunt Bike’ va încânta publicul, sâmbătă și duminică, cu acrobatii pe două roți.

‘’Îmi place că românii știu să aprecieze sporturile extreme și mai ales cele pe două roți. Le-am pregătit o serie de surprize la Bucharest Wheels Arena 2013 și aștept cu nerăbdare să mă reîntorc în România!’’

– a declarat Chris Pfeiffer.

Paraziții și B.U.G Mafia vor concerta vineri și, respectiv, sâmbătă pe scena Bucharest Wheels Arena 2013. Vizitatorii vor putea testa gratuit cel mai performant Simulator Full Motion de Formula 1 din lume, lansat oficial de Ralf Schumacher și Juan Pablo Montoya, dar și un Simulator Full Motion Motorbike.

Simulator Full Motion F1

Simulator Full Motion Motorbike

Monster Energy va fi prezent în cadrul Bucharest Wheels Arena și va organiza pentru pasionații de BMX și SKATE, de vineri 24 aprilie până duminică 26 aprilie, un jam session pe miniramp.

Formula magică din 2012 se repetă și la cea de a doua ediție Bucharest Wheels Arena unde Vali Porcișteanu și Manu Mihalache, piloți din Campionatul Național de Raliuri, vor oferi publicului demonstrații cu mașini de raliu.

Marius KNS, Cristi George (Mouse), Răzvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy și Alex Gorgan (Kellu) vor incinge atmosfera și cauciucurile în ritm de drift.

Piloți de la cele mai bune cluburi din țară, precum Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport, vor oferi publicului demonstrații de off road pe trasee special amenajate cu diferențe de nivel, șanturi și mult noroi.

Pasionații de supermoto se vor putea întrece pentru premiile substanțiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena, organizată de clubul Adventure Ride, pe un traseu special amenajat.

Bucharest Wheels Arena va include și o expoziție de tuning auto-moto la care își vor prezenta mașinile modificate pasionați de tuning auto, cluburi sportive și firme de tuning din toată țara. Participă la Bucharest Wheels Arena 2013 cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club, StreetArt, Custom Shop, Bertone Romania, MySuzuki, ZZ Tuning, Street Maniacs, Unknown Club și Madness Crew.

Mai multe informații pe www.bucharestwheelsarena.ro.

#BWA2013:
•facebook.com/BwheelsArena
•twitter.com/BwheelsArena
•instagram.com/BwheelsArena

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ROMEXPO și prin rețeaua EVENTIM.ro
– PREȚ BILET: 20 RON/zi
– PREȚ ABONAMENT: 30 RON/3 zile
*elevii și studenții beneficiază de 50% REDUCERE

Harta eveniment:

HARTA 3D BWA 2013

Anul trecut am fost prezent, iar anul acesta sunt partener media pe afiș, așa că țineți aproape pentru concursuri rapide cu invitații, și materiale de la eveniment. Ne vedem acolo!

P.S. Așa a fost, pe scurt, anul trecut!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zece metode de a slăbi rapid și sănătos

Trei exerciții pentru V Abdominal