in

Tricouri motivaționale

Pentru că am văzut că vă plac mult mesajele pe care încerc să le transmit, pentru că nu puțini mi-au spus să încerc să scot o linie de tricouri imprimate, am decis să fac o încercare.

Așa că m-am combinat cu simpaticii de la Tu.ro și am pregătit pentru voi, momentan, două modele de tricouri (dacă îți e frică de frig, poți să îți comanzi hanorace). Dacă vor fi cereri, scoatem și cu alte mesaje, că slavă Domnului din alea chiar am :)).

Tricourile sunt ieftine și le poți găsi în diferite culori. Comanda se face direct la ei pe site, eu nu intermediez nimic. Dacă vrei tricou tehnic, menționează asta în mesaj atunci când faci comandă și vei fi cel mai probabil contactat(ă) de omuleții de la tu.ro să stabiliți detaliile, deoarece by default nu există această variantă pe site.

Așadar, dacă vrei să mă susții și să intri în echipa mea de susținători, alege-ți mesajul preferat:

bosiocworksohard-albmic

bosiockissmyabs-alb

Alte modele (tricouri, maiouri, hanorace – pentru fete, pentru băieți – și culori poți vedea AICI.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Imi place ideea ta, doar ca as renunta la partea cu ”valentinbosioc.com” scris langa mesajul motivational… eventual, il poti scrie undeva pe eticheta, nu stiu…

  2. Yep, she’s right. Lumea se asociaza cu mesajul si nu cu numele tau. Daca vrei sa iasa in evidenta si asta fa-o subtil astfel incat sa atragi oameni si sa vinzi… Marketing Art.
    Multa bafta!

  3. Pai nu vreau sa vand. Asa cum am scris in articol eu nu castig nimic de pe urma tricourilor. Tot ce pot castiga e sa ii zicem “reclama”, mai exact sustinere din partea celui care poarta haina/tricoul/hanoracul… De aceea am pus vizibil linkul spre blog :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Să mai scriem o poveste de succes!

FBI – Full Body Ignition – Bloggers Edition