in

FBI – Full Body Ignition – Bloggers Edition

UPDATE: Am pus cap la cap totul și avem o dată exact, un loc exact, o oră și câțiva parteneri simpatici. Detalii mai jos, și pe mail fiecărui înscris.

Am avut FBI Fit&Fun, am avut FBI Group Workout @ Skate Park, am avut FBI Girls Edition, m-am gândit că nu ar strica să avem și un FBI Bloggers Edition.

fbi bloggers final

Am făcut o primă strigare și am văzut că sunt câțiva doritori/doritoare. În primă fază am vrut să vă scot în parc, pentru că niciun antrenament nu se compară cu cel făcut în aer liber, în natură… Dar pentru că iarna vrea să își intre în drepturi, am reușit să rezolv de o sală. Dar pentru că m-am cam înțepat de fiecare dată când am încercat să fac ceva pentru onlineri, de data asta vreau să o facem cu înscriere și confirmare mai ceva ca la nuntă :)).

Ca și dată/perioadă avem weekend (sâmbătă sau duminică): fie în 16/17, fie în 29/30. Între ele lipsesc eu din oraș. În timpul săptămânii îmi este imposibil, sunt extrafull. Sincer, nici în weekenduri nu stau foarte bine, dar pot rupe un maxim de 2 ore ca să vă chinui puțin :)).

Așadar, te rog să lași un comentariu în care să îmi confirmi ca poți și vrei să participi, și în ce dată dintre cele disponibile. Vei primi e-mail cu detalii. Vreau să văd în care weekend sunt mai mulți doritori, ca să ne supunem majorității, că așa e frumos. În momentul de față am două opțiuni pentru spațiu, voi clarifica situația când știu exact câți suntem.

Update:

* FBI – Full Body Ignition este organizat de je, cu preaminunatul sprijin:
– Asociația Zâmbet și Suflet – datorită lor și lui Cabral avem o sală în care să ne desfășurăm.
Aqua Carpatica – va avea grijă de hidratarea noastră!
Blog de Fotografie – va surprinde bloggerii transpirați și munciți :).
Sport Local – anuntă bloggerii interesați și susține mișcarea, cum era de așteptat.
AntrenorPersonal.PRO – un viitor portal unde vei găsi spuma antrenorilor personali profesioniști.

* Data desfășurării: duminică 17 noiembrie 2013.

* Ora desfășurării: 16.00.

* Locul desfășurării: zona Grand Arena Mall Berceni / Lidl Berceni. Sunt doar puncte de reper, adresa exactă va fi comunicată ulterior pe e-mail.

Aștept în continuare înscrieri și confirmări! Te rog după ce lași comentariu, dacă nu primești e-mail în timp util cu toate detaliile, da-mi tu un e-mail pe valy[at]valentinbosioc[dot]com.

Hai bloggere la un eveniment cu sport, nu unul cu pișcot!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

38 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tricouri motivaționale

Ce înseamnă puritate pentru tine?