in

Tuborg Green Fest @ Parc Izvor Bucuresti (ziua 1)

tuborg-green-fest

Scriu abia acum ca abia acum m-am trezit :)).

Sa incepem cu inceputul: pentru ziua unu a festivalului Tuborg Green Fest programul era urmatorul:

  • warm up
  • sensor
  • suie paparude
  • the crystal method
  • chicane
  • silent disco + gojira

Noi (eu si cu Nico aka @fatadinport + altii adaugati pe parcurs) am ajuns chiar la momentul inceperii Suie :P.  [O mica paranteza: moldoveanca a invatat cateva versuri de la o melodie old school de la Poli si m-a zapacit cu asta pe drumul dus-intors #-o ).

Sa continuam… baietii de la Suie inca ruleaza fin, sunt mega tari… Dupa ceva beri si pauza au urcat pe scena cei de la The Crystal Method (despre care pana aseara nu stiam mare lucru) care au facut un mega show, au dat foc atmosferei, au interactionat GENial cu publicul, sunt tari!

A urmat iar pauza de bere, si apoi au luat scena in primire cei de la Chicane, care mie personal nu mi-au placut asa mult ca si Suie & Crystal Method. Anyway … am plecat la ultima melodia al lor (ca sa prindem ultimul metrou).

Per ansamblu a fost ok, am bratara fosorescenta :)), m-au enervat jetoanele, si praful de la Madonna inca e acolo, cel putin o parte pe care am inghitit-o eu :)). A fost bine…azi mi-am planuit sa vad pe Zdob si Zdub si Guano Apes.

Va las mai jos cateva video ca sa vedeti cam ce s-a intamplat aseara (evident nu se compara cu feelingul de a fi in fata scenei cu berea in mana :P).

P.S. O recenzie puteti citi si pe Monden.Info.

Pentru altele cautati pe youtube, ca nu mai am chef si rabdare sa pun :D.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Creata de la metrou.

Tuborg Green Fest @ Parc Izvor (ziua 2) – o sambata reusita