in

Un Pas Inainte

forward

Update: Am fost deconspirat :)). Singura persoana care nu trebuia sa afle (inca) si pe care trebuia sa o surprind, a aflat ca ma mut, desi teoretic nu are acces la net si nimeni nu trebuia sa ii spuna, a aflat de la o persoana pe care eu nu o cunosc …nu mai intru in detalii ca oricum suna prea complicat pentru unii deja ..ideea e ca ma simt urmarit =)), si ca DA, ma mut in Bucuresti.

Buun. In sfarsit s-a produs :D. Am tot cerut si am simtit nevoia unei schimbari majore in viata.

Iata ca a venit. Ma mut in  **%$@#@ capitala. Am inceput deja sa imi inchei treburile si socotelile din orasul alb-violet.

Am trait in Timisoara aproximativ 10 ani :). E ceva…

Las in urma o facultate terminata de ceva vreme (care nu m-a ajutat foarte mult), prieteni vechi si prieteni noi, si un oras de care multa lume e indragostita.

Ar fi multe de spus …. dar stick around… am vrut doar sa fac anuntul …. si cel mai probabil la jumatatea lunii august voi spune mai multe.

In U%#@^K* Bucuresti  ma asteapta un job nou (pe gustul meu), ma asteapta multi prieteni din online, ma asteapta o noua etapa din viata mea ;).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

15 Comments

Leave a Reply
  1. Mult succes în cazul acesta :) Şi felicitări pentru că în sfârşit ai reuşit să faci ceea ce ţi-ai propus şi ceea ce ţi-ai dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu ma puteam abtine

Atunci cand clipul ridica valoarea piesei.