in

Un sfat, daca-mi permiti…

Daca imi permiti, iti pot oferi un sfat. Poate l-ai mai auzit si la altii, poate crezi ca e scos din filme, dar dupa o perioada in care am aplicat pe mine, pot spune ca functioneaza.

valentin bosioc

Indiferent de jobul pe care il ai, indiferent de obiectivele setate, in viata avem parte de urcusuri si coborasuri, e natural si omenesc… Dar daca esti concentrat si focusat pe treaba, daca esti cu gandul la ce ti-ai propus sa realizezi, daca vrei sa ai macar cea mai mica sansa de a reusi, trebuie sa te inconjori de energie pozitiva, trebuie sa te inconjori de oameni optimisti.

Da la o parte pe cei care se vaita mereu, da la o parte plangaciosii si frustratii, ignora haterii, ia toata energia negativa, toate problemele si ascunde-le in cel mai intunecat colt al vietii tale. Lasa-le acolo, fii constient de ele, pregateste-te sa te loveasca, sa nu te ia prin surprindere si sa nu te doboare. Dar nu le cara cu tine ca pe coada.

Ai de platit chiria, ai de platit intretinerea, ai de platit facturi, taxe si altele (ca noi toti)? Nu ai bani pentru ele? Asteapta pana la termenul limita de plata, nu te gandi la ele inca de la inceputul lunii, nu te incarca negativ. Nu rezolvi nimic! Nu iti vor cadea banii din cer daca te gandesti la plati de la inceputul lunii, stai concentrat si focusat pe ce ti-ai propus sa realizezi, atinge-ti scopul. Daca te macini si te autodistrugi, nu vei fi in stare sa iti duci la buna indeplinire obiectivele si crede-ma nici nu vor cadea banii peste tine…

Suferi de lipsa de timp, organizeaza-ti totul mai bine, cu calm si fara bad karma. Stai cu gandul la obiectiv, la jobul pe care il ai, la ce ai de facut. Lasa problemele si energia negativa in acelasi colt intunecat si vor iesi ele cand va fi cazul, evident vei trece cu brio peste.

Bucura-te de fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, inconjoara-te cu energie pozitiva, tine langa tine oameni dragi si optimisti, ignora, delimiteaza-te de tot ce nu iti place, fii selectiv si sansele sa reusesti in viata, sa reusesti sa faci ce ti-ai propus, iti vor creste semnificativ.

Poate pare banal ce am scris, poate pare scos din carti… Dar crede-ma, functioneaza!

E un simplu sfat, ia-l ca atare sau refuza-l…

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Respect Vali,
    Mare dreptate ai,trebuie sa iti atingi scopul dorit.Uneori mai trebuie sa fim si optimiști si sa uitam de necazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Un mod extrem de placut de a incepe o noua saptamana

Antrenor personal: Mitul antrenorului personal