in

Un mod extrem de placut de a incepe o noua saptamana

In aceasta dimineata am avut o surpriza placuta. Mi-a inseninat ziua si m-a facut sa incep saptamana si mai optimist decat de obicei :).

Pe Vali (Valentin Bosioc) l-am cunoscut prin Pyuric cu ocazia faptului că am făcut, pentru o perioadă, parte din echipa Monden.info (acum Urban.ro), un proiect pe care l-am iubit și care mi-a dat oportunitatea să îmi îndeplinesc visuri importante legate de muzica electronică.

Cu Vali m-am înțeles bine din prima, fiindcă am apreciat la el sinceritatea, bunul simț, corectitudinea, profesionalismul și pasiunea pentru ce făcea. Pe măsură ce am devenit prieteni, am aflat de pasiunea sa pentru sport și, în decursul ultimilor ani, l-am urmărit muncind enorm pentru a lucra în acest domeniu și l-am văzut reușind.

Cu o disciplină de fier, cu multă implicare și cu și mai multă muncă, Vali a reușit să își ia toate certificările necesare și să devină un antrenor de fitness care schimbă vieți. Și nu spun acest lucru fără să fi încercat metodele sale eu însămi.

Fragmentul de mai sus face parte dintr-un testimonial (sa il numim asa) scris de Andra. Te invit sa il citesti pe tot, sa vezi cate vorbe frumoase si sincere pot incapea intr-un articol.

valentin bosioc - andra zaharia

Ii multumesc Andrei pentru increderea acordata si pentru placerea de a lucra impreuna, la fel cum am spus-o in nenumarate randuri ca e o onoare pentru mine sa lucrez cu fiecare om in parte si mai ales sa avem rezultatele dorite!

Atat am avut de spus…

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indoor Workout

Un sfat, daca-mi permiti…