in

Un sfat pentru mame, doamne si domnisoare, de 8 martie

Din ce stiam eu, 8 martie este ziua mamei. Stiu ca atunci cand eram mic, faceam felicitari de mana, le faceam din suflet si vedeam bucuria de pe fata mamei, atunci cand ii daruiam o astfel de felicitare, desi eram prea mic pentru a scrie ceva…

In fine, timpul trece, vremurile se schimba… Ziua asta cica e ziua femeii, nu mai e doar ziua mamei… Vedem pe strada barbati cu bratele pline de flori, unii mai veseli, unii mai tristi.

mamafit

Insa ideea acestui articol este alta. Vreau sa ofer un sfat sexului frumos: daca tot este ziua voastra, faceti-va singure un cadou. Unul gustos si delicios. Vorbesc mai ales cu cele care sunt “la dieta“, dar si cu cele care au de obicei grija la ce mananca.

Daca tot este ziua voastra azi, profitati si considerati ca este cheat day. Bucurati-va de o prajitura buna, consumati o masa delicioasa! Lasati pentru o zi calculul caloriilor, atentia la ce consumati. Mancati astazi tot ce va face placere, insa mancati cu limita, fara excese. Corpul, sufletul si mintea va vor multumi in cor pentru acest micut cadou!

De maine aveti timp sa treceti iar la rutina zilnica, sa mergeti in sala si sa aveti grija la ce consumati. Din cand in cand este recomandat sa trisati putin ;).

LA MULTI ANI, MAMA! SANATATE MULTA TUTUROR FEMEILOR!

Toate bune, spor(t) in toate!

Pentru intrebari, nelamuriri, doleante si altele te astept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu intrebari si raspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Daca vrei sa afli imediat cum scriu ceva, iti recomand sa te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Daca vrei sa ma ai ca antrenor personal, contacteaza-ma.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Oz the Great and Powerful – Puternicul si Grozavul Oz

Importanța vitaminelor și mineralelor