in

Conventia Internationala de Fitness 2013: info participanti

Conventia Internationala de Fitness 2013 se apropie cu pasi repezi. Pana in acest moment consider ca cei care au vrut sa se inscrie s-au inscris. Asadar, randurile de mai jos sunt pentru cei inscrisi, pentru participanti.

Conventia Internationala Fitness

Asadar, ce trebuie sa stii daca esti participant(a) la Conventia Internationala de Fitness 2013:

Locatie Conventie: Hotel Grand Marriott, Calea 13 Septembrie, Nr. 90, Sector 5, Bucuresti.


Vizualizare harta marita

Conventie organizata de Fitness Scandinavia, cu peste 30 de prezentatori nationali si peste 20 de prezentatori internationali. Programul complet al claselor/seminarilor, poate fi consultat AICI.

Las mai jos cateva informatii esentiale pentru participanti, informatii venite direct de la sursa:

Mai jos veti gasi cateva informatii folositoare.

CHECK IN
Inainte sa mergeti la clase, va trebui sa faceti check in-ul, unde veti primi tichetele claselor la care v-ati inregistrat. Veti primi si cate o punga de cadou din partea sponsorilor. Check in-ul la Conventie se va face la etajul intai ( +1). Este recomandat sa faceti check in-ul sambata dimineata intre orele 07.00-08.45. Puteti merge si mai tarziu, dar asa e recomandat.

BRATARA
Dupa check-in veti primi o bratara verde, care va va permite intrarea in locatiile Conventiei pe toata perioada week-end-ului. Aceasta bratara va va garanta, de asemenea, preturi speciale la mancarea restaurantelor hotelului, de la etajul al treilea. Este recomandat sa purtati bratara verde pe toata durata evenimentului (sambata si duminica).

VESTIARUL SI GARDEROBA

Dupa check in, puteti merge la vestiarele WorldClass, de la etajul de jos (-1). Veti avea nevoie de bratara VERDE pentru a vi se permite accesul aici. Nu veti putea sa va lasati hainele in vestiarele WorldClass, astfel va trebui sa aveti o geanta in care sa aveti hainele de schimb, pe care sa le duceti la primul etaj (+1) si sa le lasati la una din garderobele rezervate pentru participantii Conventiei. Dupa clase, veti avea acces la dusurile de la WorldClass, dar va trebui sa aveti propriul prosop, daca nu sunteti membru WorldClass. Cel mai important lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti este ca nu trebuie sa lasati lucruri imprastiate in vestiarele WorldClass.

CLASELE

La intrarea in fiecare sala va fi o persoana care va permite accesul persoanelor care si-au rezervat locurile la clase, din timp. Veti avea nevoie de cate un tichet de intrare pentru a putea intra in Sali. Veti primi cate un tichet cu toate clasele rezervate, in momentul check-in-ului. Va sfatuim sa aveti grija de acestea, pentru ca persoanele care nu au tichet vor putea intra la clase doar dupa ce vor intra ceilalti participanti cu tichete. Daca vor mai fi locuri libere la alte clase decat cele pe care vi le-ati rezervat, atunci, vi se va permite accesul numai aratand bratara VERDE primita la check-in. Dupa fiecare clasa, toti participantii sunt sfatuiti sa mearga sa se pregateasca pentru celelalte clase, permitand astfel pregatirea salilor pentru clasele viitoare. Intre Clase, va fi cate o pauza de 15 minute.

– La Etajul Intai (+1) Marriott veti gasi: Check in, Sala 1, Sala 2, Sala 3, Sala 5, Sala 6, Sala 9, Garderobele, Expozitiile, Receptia Fitness Scandinavia.

Etajul inferior (-1) WorldClass veti gasi: Sala 4, Sala 7, Sala 8, World Class, Vestiarele si Dusurile.

EXPOZITIILE CONVENTIEI

In timpul week-end-ului aveti avea posibilitatea sa cumparati produsele partenerilor Conventiei. Expozantii vor avea standurile la etajul intai, in fata salilor 1, 2 si 3.

MUZICA

Veti avea posibilitatea sa cumparati muzica de Aerobic de la Receptia Fitness Scandinavia, etajul intai (+1).

EDUCATIE SI WORKSHOP-URI.

La receptia Fitness Scandinavia veti beneficia de preturi promotionale pentru toate cursurile autorizate de catre Ministerul Muncii si Educatiei si de catre Asociatia Europeana de Fitness si pentru workshop-urile noastre viitoare. Cursurile acreditate sunt cele de Antrenor Personal si Antrenor Aerobic.

MANCARE

Vi se va oferi posibilitatea sa cumparati mancare la preturi speciale, in restaurantele hotelului: Champions ( etaj 1), La Cucina ( etaj 1), Vienna Launch ( etaj 1). Sunt, de asemenea si alte restaurante, in afara hotelului unde puteti servi pranzul.

PRANZUL

Pranzul are loc in intervalul orar 12.30-14.00

Acestea sunt informatiile pe care orice participant la Conventie trebuie sa le cunoasca. Eu sunt extrem de interesat de clasele/prezentarile strainilor, dar nici ai nostri romanasi nu sunt deloc de lepadat, daca au ajuns prezentatori la Conventie, inseamna ca au ceva de spus :).

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam weekendul cuminti, sa avem grija sa nu ne accidentam pana atunci :D.

Pentru intrebari, nelamuriri, doleante si altele te astept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu intrebari si raspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Daca vrei sa afli imediat cum scriu ceva, iti recomand sa te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Daca vrei sa ma ai ca antrenor personal, contacteaza-ma.

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Fa alergatul pe banda mai putin plictisitor

    The Croods | Jack & uriasii