in

URBATLON – Arena Națională, 11 iunie

Pe 11 iunie sunteți provocați la URBATLON! Vă așteaptă o cursă electrizantă de alergare de numai 5 km și 9 obstacole distractive, create special să vă testeze rezistența dar și dorința de adrenalină. Dacă vreți să ieșiți din monotonia curselor clasice de alergare și să vă testați propriile limite, URBATLON este cea mai bună alegere a acestei veri! :)

 

Pe 11 iunie, cea de a 3-a editie a URBATLON vă așteaptă să vă testați pofta de aventură urbană și distracție. Pe un traseu desfășurat în incinta Arenei Naționale, veți fi provocați să intrați într-o cursă de alergare explozivă, presărată cu obstacole dinamice și distractive desprinse din jungla urbană… ocolirea gropilor, urcatul scărilor, slalomul în trafic, stresul și termenele strânse, orele lucrate peste program, șansele ratate. Evenimentul, unic în România, a fost inclus în platforma RUNFEST, iar MPG vă invită să vă bucurați de aventura urbană ce va anima puternic spiritul sportiv din voi.

 

Acceptați provocarea URBATLON și veți avea parte de un cocktail sportiv cu doze triple de adrenalină pentru o experiență… fără egal!

Dacă te-am convins, am și o veste bună! Ofer două invitații la eveniment, prin intermediul paginii de facebook – așa că hai acolo ca să le câștigi.

 

 

urbatlon2

 

Detalii si inscrieri pe: www.runfest.ro.

 

 

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eat this and lose stubborn belly fat

Eat this and lose stubborn belly fat

Melt the Fat With This Amazing Weight-Loss Drink

Melt the Fat With This Amazing Weight-Loss Drink