in

Voluntariatul schimbă în bine! Alătură-te și tu!

S-a lansat de curând campania online Voluntariatul schimbă în bine. Această campanie este un demers al Asociatiei Envision care urmărește promovarea voluntariatului ca generator cheie de schimbare pentru oameni și comunități, prin distribuirea în mediul online a unor testimoniale filmate cu voluntari, de diferite vârste şi provenind din categorii sociale diverse.

Poți vedea testimonialele pe site-ul campaniei.

Și pentru că puterea propriului exemplu este întotdeauna grăitoare, demersul nostru îi încurajează şi pe alţi voluntari să împărtăşească viziunea şi experienţa proprie despre voluntariat prin intermediul social media, prin postări video, fotografii, povești personale şi experienţe relevante.

Fiecare voluntar care participă la campanie postând și distribuind un mesaj despre ce a învățat din voluntariat și ce schimbare a adus acesta în comunitate, are șansa să câștige și un premiu: un voucher de cumpărături la eMAG oferit de Fundația eMAG.

Mai multe detalii poți găsi aici.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mărul

Body Mind Spirit Festival @ Iași