in

Wellness Show 2013 – ValentinBosioc.com – partener media

Deși mai este până la toamnă, eu îți pot face program de pe acum!

339x480px_macheta_WS

Cea de-a treia ediţie a Wellness Show te invită să iei parte la un show exploziv asigurat de unii dintre cei mai buni traineri din România. În această toamnă (26 – 29 septembrie 2013 la Romexpo), promoterii unui stil de viaţă sănătos aduc, direct din sălile de sport, antrenamentele revoluţionare care motivează orice îndrăgostit de canapea (participarea este gratuită, prin înscriere online, în apropierea desfăşurării târgului).

Pentru cei care vor să-şi transforme locuinţa într-o sală de sport sau au deja o afacere de acest gen, Wellness Show 2013 a€“ cea mai mare expoziţie de fitness, spa, nutriţie şi îngrijire corporală a€“ prezintă o gamă diversificată de echipamente, gadgeturi şi produse de ultima generaţie. Cele mai mari companii de profil se vor întrece în oferte tentante şi pachete avantajoase.

Vizitatorii interesaţi nu doar de sport, ci şi de diete sau de o nutriţie sănătoasă vor avea ocazie să ia parte la seminarii susţinute de specialişti.

În plus, toţi cei care trec pragul Wellness Show 2013 şi completează talonul de tombolă intră automat în cursă pentru premii importante, constând în aparate şi produse dorite de oricare adept al vieţii active.

ValentinBosioc.com este partener media ca si până acum, așa că vă voi ține la curent cu tot ce mișcă acolo. Conectează-te la Wellness Show pe pagina de facebook sau pe site-ul oficial.

Tu ce faci în toamnă?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    BlogINK la 1 an

    LaRevista.ro: 10 motive pentru care să apelezi la un antrenor personal