in

5 motive simple pentru care să te (re)apuci de sport

Suntem în perioada de revenire de după Sărbători. Multă lume a făcut pauză și găsește greu motivația și motivarea necesară pentru a se reapuca de treabă.

Îți ofer foarte pe scurt 5 motive pentru care să te (re)apuci de treabă.

1. Gândul participării la un eveniment important. Poate o nuntă (poate nunta ta?!), poate o mare reuniune de familie sau o intâlnire cu prieteni pe care nu i-ai văzut de foarte multă vreme… Cui nu îi place ca la astfel de evenimente să fie laudat(ă) pentru felul în care arată?

2. Un partener de antrenament. Nimic nu se compară cu un partener (sau o parteneră) de antrenament care să te motiveze, să trageți împreună. Întotdeauna antrenamentele sunt mai antrenante și motivante când sunt făcute cu parteneri.

3. (Re)întâlnirea cu antrenorul personal preferat. Cunosc foarte multe persoane care abia au așteptat să ne revedem după perioada de pauză. Poate că au nevoie de mine, poate că le place de mine, poate că au rezultate cu mine, poate că preferă stilul meu de lucru. Cert e că un antrenor personal bun, care știe să se facă plăcut, este întotdeauna lozul câștigător atunci când vine vorba de motivare pentru sport.

4. Apucă-te de un nou sport sau participă la sporturi în grup. Întotdeauna primești un boost de motivare atunci când începi un nou tip de mișcare. Grupul poate fi un factor esențial în motivarea ta. Încearcă sporturi noi, participa la clase!

5. Distrează-te când faci antrenament și adu-ți aminte ce bine arăți și te simți! Mai are rost să comentez aici?!

Hai, eu ți-am oferit 5 motive simple pentru care să te (re)apuci de sport! Ce mai aștepți?!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Supă cremă de legume

31 în 13