in ,

Ne antrenam in stil PURE

Acum pot sa fac anuntul oficial: de luni ma gasiti ca antrenor personal in Pure Health & Fitness din Afi Palace Cotroceni

pure fitness

Am avut de ales intre mai multe centre wellness… Am analizat pro’s & con’s si pana la urma am ajuns la concluzia ca cel putin pentru moment, locul meu este la Pure. Asa ca de luni incepem o colaborare care cred ca va fi de bun augur pentru toata lumea (eu ca antrenor, Pure ca sala de sport, voi ca posibili clienti/elevi). Ma (va) asteapta o echipa de profesionisti din toate punctele de vedere ;).

Asa ca daca vrei sa lucram impreuna, sa ajungi la conditia fizica pe care ti-o doresti, sa ai forma fizica visata si sa castigi la capitole ca sanatate, viteza, forta, rezistenta, tonus muscular, poti sa ma contactezi pentru ofertele de sala sau pentru celelalte doua pachete valabile in continuare (la domiciliu si online).

DSC_6047

Pentru oferte speciale, preturi promotionale, tarife normale, program si alte conditii, contacteaza-ma!

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

11 Comments

Leave a Reply
  1. Cat de tare!! Eu luni merg sa-mi platesc abonamentul pe ianuarie, deja se face un an de cand merg la Pure. :))) Deci ne vedem atunci, sa te felicit si sa-ti cant live la multi ani :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calea spre un abdomen perfect – 2013 – editie revizuita si imbunatatita

30 (13012013)