in

31 în 13

13 ianuarie – 31 ani – sărbătorim ziua de naștere prin muncă.

Mă simt împlinit. Am transformat pasiunea în job și sunt printre puținii norocoși care își câștigă existența făcând ce le place. Dar nu a fost întotdeauna așa! Am muncit extrem de mult să ajung aici, muncesc și voi munci mereu. Învățăm cât timp trăim. Până la această vârstp am trecut prin multe și am făcut de toate. Atât în țară cât și în străinătate. Aproape că aș putea scrie o carte despre viața mea pănă în acest moment :)).

Am muncit mult și nu a fost deloc ușor, oameni răi și piedici fiind la tot pasul. Însă am avut mereu familia alături, iar în ultimii ani și viitoarea soție. Le mulțumesc foarte mult pentru susținerea și răbdarea de care au dat dovadă. În ultima perioada am avut aproape și prieteni adevărați. Puțini dar sinceri…

Nu am fost crescut în puf, fiind trei frați, părinții mei au făcut eforturi imense pentru a ne crește, pentru a ne ține în școli și pentru a avea un minim necesar. Au facut eforturi mari și au renunțat la multe doar pentru a ne fi nouă bine, pentru a fi noi bine. Masa nu a fost îmbelșugată, nu aveam haine de firmă și nici jucării multe ca alți copii. Însă sunt extrem de fericit că am crescut așa, pentru că doar așa am reușit să simt cât de importante sunt lucrurile simple.

Nu am cunoscut și nu cunosc luxul. Știu doar că pentru a avea ceva trebuie să muncești și să treci peste fiecare obstacol. Știu foarte bine cât de greu se fac banii și cât de greu este să ajungi la un trai decent. Nu este deloc o rușine să muncești mult și cinstit pentru ce îți dorești, chiar dacă alții au de toate deși nu întotdeauna le merită.

Le mulțumesc părinților pentru asta, deși ei au făcut tot posibilul să am de toate, fără să știe m-au ajutat mult mai mult. Am învățat să fiu mult mai motivat și să trag tare pentru obiectivele mele.

Nu am nici acum un munte de bani cum cred mulți, nu am mașină și încă stau în chirie. Dar am familia alături și un minim de sănătate și fac ce îmi place. Am ajuns la acest nivel prin multă muncă și fără niciun fel de ajutor extern. Muncesc foarte mult să îmi susțin familia și să vin în fața voastră cu sfaturi și informații utile.

De aceea vă mulțumesc și vouă, celor care mă urmăriți.

Sunt și voi rămâne umil. Ma înclin!

Toate bune, spor(t) în toate, să avem sănătate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 motive simple pentru care să te (re)apuci de sport

5 motive în favoarea consumului de creatină