in ,

Ajungi pe coperta Men’s Health cu cateva LIKE-uri

In urma cu ceva timp am vazut ca cei de la Men’s Health organizeaza un concurs pentru modelul de pe coperta numarului din Ianuarie-Februarie 2013.

Am zis ia sa ma inscriu si eu mai mult sau mai putin la misto. Evident ca nu mi-am dat seama ca tot ce scriu la descriere va aparea pe pagina de concurs pe urma :)). Asa ca am ramas inscris in concurs cu descrierea aia.

Sigur, ar fi foarte misto sa ajung pe coperta revistei, dar eram absolut convins ca acest concurs se va desfasura pe baza de LIKE-uri… In continuare cred ca e cea mai proasta alegere pentru un concurs, dar fiecare isi face curat in propria gospodarie cum vrea si cum poate. Nu comentam desfasurarea concursului, dar inevitabil intreb: oare ce vor face daca vor intra printre finalisti unii care nu prea au cum sa reprezinte Men’s Health. Am vazut destui inscrisi la caterinca, cu un fizic nu tocmai placut, care totusi au deja (!) cateva sute de LIKE-uri, ca deh, e concurs de LIKE-uri.

Totusi, scriu acest articol ca sa spun ca e primul concurs de LIKE-uri la care ma bag. Asa ca daca tu consideri ca merit sa fiu pe coperta Men’s Health, te rog sa apesi un like, in pagina asta:

covermodel.menshealth.ro/cover-model/cover-model-2125957

Ce zici, vrei sa ma vezi pe coperta Men’s Health? In numarul de ianuarie, adica exact in luna mea de nastere :D.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Acum ca ai ajuns in finala mai crezi ce-ai spus? Si crezi ca totul s-a desfasurat cum trebuia sau ca in Romania noastra? Sau s-a ajuns in finala pe ochii frumosi cum se obisnuieste in tarisoara noastra!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vine vremea rece, imbunatateste-ti imunitatea!

5k likes blast! Concurs!