in

Am aparut la B1 TV

B1TV Fura poze cu nesimtire!

UPDATE: Le-am dat un e-mail frumos in care intrebam de unde au poza si cu ce drepturi au folosit-o fara sa ma crediteze pe mine sau fotografa. Am fost sunat de producatoarea emisiunii si dupa mai multe discutii telefonice a ramas ca luni (adica ieri) sa intre in sedinta si apoi sa ma sune sa imi spuna ce au stabilit. Azi e marti, ora 14 si nu am primit niciun telefon de la ei. Sa inteleg ca sedinta s-a prelungit? Sa inteleg ca nu a mai avut loc? Astept in continuare sa fiu contactat pana la sfarsitul zilei. Daca nu primesc niciun semn, public convorbirile telefonice (da, le-am inregistrat), imi iau avocat si facem treaba pana la capat daca cu bun simt nu merge.

Ieri noapte am aparut in emisiunea de real (in)succes “Razii de noapte“. Sigur, habar nu aveam de existenta emisiunii, nu ma mai uit la TV de vreo 10 ani decat la meciuri si atunci in birturi…

Totusi aflu de pe twitter ca am fost prezent si eu in emisiunea moderata de Radu Naum si Radu Banciu (astia nu erau jurnalisti sportivi?) de la B1TV unde au fost invitati Alex Velea (care a zis ca s-a nascut in ’55 :)) ) si Lavinia Sandru.

Subiectele emisiunii erau etnobotanicele, scandalurile politice din lume, muzica, barbatii care pozeaza nud, sport si profesori de matematica si alte jdemii de subiecte pe care cred ca nici ei nu le inteleg si nu stiu de ce le dezbat.

La discutia cu de ce se dezbraca barbatii si pozeaza nud apare un colaj cu poze si printre pozele de revista si modele masculine vedem o poza facuta de Roxana Radu intr-o joaca pe care noi am numit-o “Nudul Masculin“. Poza respectiva e facuta in decembrie 2009 (!!!), acum arat mult mai bine si Roxana face poze mult mai misto ;).

Trecand peste faptul ca raspunsul pe care l-a dat Velea e cel mai bun ( “ma dezbrac pentru ca arat bine” ), sunt curios cine le-a dat acordul pentru poza aia. Nu de altceva dar poate daca vor o facem legal in emisiune :)).

Hai Roxana ca suntem bine!.

P.S. Inregistrarea emisiunii e aici. (poza e afisata la 01:07:51 si la 01:09:01 si cu siguranta a mai rulat in platou dar nu s-a vazut pe ecrane)

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

17 Comments

Leave a Reply
  1. Desigur, răspunsul o să fie “…le-am găsit pă net! … cineva ni le-a trimis… ce paula mea vrei tu băh, puțică?… ”
    Și altele pe același ton de melodie.
    Eh… unde paula mea e zoso când e nevoie de el…

    • Pai mi-au cantat deja melodia aia si le-am zis ca daca e nevoie apelam la avocati. Le-am explicat ca internetul nu e gratuit si ca google images nu poate fi citata ca sursa foto. Am avut vreo 3 discutii telefonice destul de lungi cu domnisoara/doamna producatoare a emisiunii. Astept telefonul lor de azi si in functie de raspunsul lor vedem cum actionam mai departe.

    • Evident ca nu m-au mai sunat. Am decis sa nu ii sun nici eu pana nu discut cu un avocat. Acum sunt in asteptare. In momentul in care am noutati revin cu ele.

  2. M-i se pare total incorect ce au făcut. M-am uitat şi eu la emisiune şi chiar mi-a părut bine că te-am văzut .. dar nu vroiam să te vad aşa, meritai măcar un link .. un nume .. câteva cuvinte despre tine, chiar este revoltător! Sper să ajungi la un final (bun) cu ei. Să se facă dreptate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Timisoara multumesc, Timisoara te iubesc!

Sa facem sa fie bine!