in

Am aparut LA REVISTA :)

S-a lansat de curand LaRevista.ro, o publicatie de lifestyle si cultura, care promite mult. Spun ca merita sa i se acorde o sansa, oamenii din spatele ei sunt muncitori.

Bine, eu profit de ocazie ca sa anunta ca s-a lansat dar va si invit sa cititi un interviu luuuung cu mine despre miscare, alimentatie si un stil de viata sanatos.

valentin bosioc - la revista

Ce fel de mișcare ar trebui să facem ca să arătăm bine și să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea? Ce exerciții ar trebui să practicăm și ce ar trebui să mâncăm ca să nu ne dezvoltăm excesiv musculatura sau, dimpotrivă, ca să creștem masa musculară? Ce alimente nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră zilnică? Sunt doar câteva dintre curiozitățile noastre – și credem că și ale voastre – la care a răspuns recent Valentin Bosioc, cunoscut instructor de fitness și antrenor personal. Valentin ne-a atras atenția că prima noastră preocupare ar trebui să fie aceea de a ne face din sport un stil de viață și un prieten. Iar la prieteni nimeni nu renunță ușor, nu-i așa?

CITESTE INTERVIUL AICI

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Live @ Radio Romania Actualitati despre alimentatie si miscare

Produsele apicole – ajutorul perfect pentru sportivi