in

Produsele apicole – ajutorul perfect pentru sportivi

M-am uitat de curiozitate prin cuvintele cheie care aduc oameni aici pe site. Surprinzator (sau nu) a fost faptul ca un produs apicol este foarte cautat: POLEN. Nu sunt un apicultor ca sa pot sa dau detalii foarte multe despre polen, stiu insa ca este excelent pentru organism, ca orice produs apicol natural (despre polen poti sa citesti mai multe aici).

In urma cu ceva timp am testat un energizant 100% natural, alcatuit din miere, propolis si polen. De cand am facut acel review si de cand am descoperit acel energizant, am devenit client fidel al produselor apicole realizate de familia Sabadus, care apropo, au si un site nou-nout: MiereSabadus.ro.

miere sabadus

Vreau totusi sa insist putin pe energizantul in cauza. Cum spuneam, este facut dintr-un mix bine pus la punct din miere, polen si propolis. Fiecare dintre aceste ingrediente sunt ajutatoare atat pentru oamenii sedentari sau putin activi cat si pentru cei mai activi dintre noi. Eu de cate ori am avut ocazia am luat in portie marita energizantul si am observat rezultate foarte rapid. Am vazut ca fac fata mult mai usor activitatilor zilnice, mai ales in conditiile in care sunt hiperactiv, ma trezesc dimineata, plec dimineata de acasa si ajung seara, ma antrenez eu, antrenez pe altii. Rezultatele pe care le-am simtit pe pielea mea de cate ori am consumat energizantul au fost simple: cresterea imunitatii, cresterea rezistentei, reducerea oboselii fizice si psihice. La un moment dat am combinat energizantul cu un complex de vitamine si minerale pentru sportivi si am observat si o imbunatatire a fortei si tonusului muscular.

Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Puteti citi mai multe despre el pe site-ul producatorului, de ce nu, chiar sa il incercati, este la reducere!

Pentru cei mai concursomani dintre voi, exista pe MiereSabadus.ro un concurs cu premii in valoare de 766 lei! Premiile sunt in produse apicole naturale: miere, sirop de catina + miere (delicios si sanatos, l-am incercat), energizantul de care am vorbit, tinctura de propolis.

Nu mai insist, intotdeauna am recomandat produsele naturale, sportul facut cu cap si alimentatia echilibrata. Fie ca e vorba de oameni activi, sportivi, fie ca e vorba de oameni sedentari sau mai putin activi, e clar ca produsele apicole naturale sunt de ajutor.

Pentru intrebari, nelamuriri, doleante si altele te astept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu intrebari si raspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Daca vrei sa afli imediat cum scriu ceva, iti recomand sa te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Daca vrei sa ma ai ca antrenor personal, contacteaza-ma.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Am aparut LA REVISTA :)

    Oz the Great and Powerful – Puternicul si Grozavul Oz