in ,

Antrenamentul suspendat

Știe toată lumea că am promovat în general antrenamentul suspendat. Până acum m-am folosit pentru aceasta de un TRX.

 

Am primit însă în teste de la SKLZ România o nouă jucărie, pe care am încercat-o și mi-a plăcut. Este vorba de Power Strapz – un trainer suspendat, cu două benzi individuale. Mi-a plăcut! Are în plus față de TRX hamuri căptușite, pe care le poți folosi pentru picioare sau pentru antebrațe/coate, ca să îți lucrezi abdominalii.

 

powerstrapz

Fie că ești un veteran al călătoriilor, sau pur și simplu frecvent pe picior de plecare – nimeni nu vrea să-și rateze antrenamentul, chiar și în deplasare.

Convenabilul, SKLZ Power Strapz, portabil și gata de călătorie, este perfect pentru tine dacă ești pregatit de antrenament și nu ai nici o sală de sport sau echipamente de fitness la îndemână.

Te poți antrena, la propriu, oriunde și oricand, din moment ce versatilul sistem solid ce formează baza acestui dispozitiv de fitness este compatibil cu aproape orice toc și cadru de ușă.

 

powerstrapzflotare

 

Suspendarea este o formă de antrenament de forță care utilizează un sistem de cabluri și chingi pentru a permite utilizatorului să lucreze cu propria greutate.

 

powerstrapzbiceps

În acest tip de exerciții, poate fi efectuată o varietate de mișcări combinate, pe mai multe planuri.Acestea sunt realizate cu scopul de a dezvolta rezistența, echilibrul, flexibilitatea, în același timp și stabilitatea articulațiilor. Exercițiile suspendate dezvoltă rezistența fizică prin utilizarea mișcărilor funcționale și pozițiilor dinamice. Fanii acestui tip de antrenament spun că acesta dezvoltă rezistența de bază, plus stabilitatea musculara și articulara, reducând șansele de rănire.

Trebuie doar să deschizi o ușă standard și să agăți curelele deasupra acesteia.Inchide ușa folosind ancorele numerice de toc, pentru o prindere perfectă, potrivită oricărui tip de exercițiu.

O măsură suplimentară de precauție, pentru stabilitate și rezistență maximă: asigură-te că mânerele și curelele de picioare sunt pe partea laterală a ușii cu închidere în direcția ta.

O caracteristică importantă care nu se găsește la cele mai multe curele de ușă portabile este Cardul de Avertizare! Cuier pe care-l poți fixa pe partea exterioară a ușii pentru a preveni întreruperea antrenamentului sauo posibilă rănire.

 

powerstrapzabs

 

Poți să îți achiziționezi și tu produsul, chiar îți recomand să îl iei azi, că tot e Black Friday, ai reducere de 25%!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hidroterapia

Ceaiul alb