in

Bucharest City App – aplicație dedicată capitalei

Capitala României are de astăzi, 25 ianuarie, o aplicație completă de mobil:
Bucharest City App – Your digital friend

 

Dedicată tuturor celor care vor să se bucure de timpul petrecut în București, Bucharest City App este aplicația gratuită care aduce orașul pe smartphone-ul tău, cu informații exacte și personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri și multe altele, toate atent selecționate și actualizate în timp real.

Cu un meniu intuitiv și foarte bine structurat, Bucharest City App își propune să devină în primul rând prietenul virtual care poate ajuta orice român, expat sau străin să aibă o experiență memorabilă în București.

Mai mult decât o aplicație de mobil, Bucharest City App este o rețea socială la nivel local deoarece le permite utilizatorilor să-și genereze singuri colecții de locații preferate pe care le pot distribui cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate răsfoi lista de followers ai unei locații, descoperind astfel noi locuri interesante și, de ce nu, poate noi prieteni.

Creată și dezvoltată de Eventur Group în colaborare cu Eventya, aplicația vine ca o continuare la scară mare a paginii de Facebook Travelers of Bucharest, care prezintă poveștile turiștilor străini din București și care a crescut organic într-un singur an la 14.000 de fani, și a ghidului Bucharest City Guide ajuns deja în mâinile (varianta tipărită) și pe monitoarele (varianta digitală) a peste 15.000 de persoane.

Alex Filip (General Manager, Eventur Group):

Alex Filip

“După sute de întâlniri și discuții cu turiști străini pe străzile Bucureștiului, dar și cu numeroși prieteni români, am realizat necesitatea unei aplicații complete pentru capitala noastră, una care să adune toate informațiile necesare pe telefonul mobil oricui are nevoie și care să joace totodată rolul unei rețele sociale. Este intuitivă, complexă și foarte prietenoasă, salvează mult timp din programul celor care își doresc să se bucure de tot ce are de oferit acest oraș la fel de frumos și viu ca orice altă destinație europeană importantă. Așadar, începând de astăzi, toți oamenii din București (români sau străini) au un nou prieten digital, Bucharest City App, prin intermediul căruia pot descoperi locuri și prieteni noi.”

Dragoș Asaftei (Executive Manager, Eventur Group):

Dragos Asaftei

“În primii ani petrecuți în București, ca student, scoteam telefonul din buzunar zilnic de zeci de ori pentru a căuta adrese, afla numere de telefon și verifica hărți. E un oraș mare ce mănâncă mult timp, așa că perspectiva unui prieten virtual care să simplifice toate aceste lucruri adunându-le într-o singură aplicație va fi foarte utilă. E un proiect la care lucrăm de mai bine de 6 luni și în care sunt implicați 19 oameni, iar rezultatul mă bucură. Bucureștiul avea nevoie de o asemenea aplicație. Și în sfârșit o are!”

Bucharest City App este disponibilă gratuit în Apple Store (iOS) și Google Play (Android), dar și într-o variantă web. Proiectul a fost dezvoltat din inițiativa echipei Eventur și susținută 100% din fonduri proprii.

Vezi aici prezentarea detaliată a aplicației!

 

Bucharest City App - Vizual 1000x700

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INEDIT: Antrenamentul picioarelor este cheia spre sanatatea creierului

FBI (FullBodyIgnition) martie 2016