in ,

Ce se întâmplă cu corpul tău când bei răcoritoare dietetice

Multe persoane consideră că pot include în dieta zilnică și răcoritoarele din comerț, atât timp cât acestea sunt dietetice. Din păcate, nu este o decizie foarte înțeleaptă. Iată ce schimbări produc acestea în corpul tău!

La o primă vedere ai crede că sucurile dietetice sunt mai sănătoase decât cele obișnuite, însă vei rămâne mirat să afli că nu este deloc așa. De fapt, acestea îți pot afecta organismul în numeroase moduri și nu te ajută nici pe departe să îți menții silueta. Studiile arată că un consum zilnic de băuturi răcoritoare dietetice poate crește riscul de obezitate cu până la 41%. Aceste băuturi declanșează eliberarea de insulină și determină corpul să rețină grăsimile consumate pe parcursul zilei.

Chiar dacă nivelul ridicat de cafeină din sucurile carbogazoase îți oferă energie pe moment, la intervale scurte după consum te vei simți extenuat și vei avea nevoie de încă o doză. Astfel nu faci decât să îți formezi un obicei prost, să îți hrănești organismul cu substanțe toxice, care îl afectează grav pe termen lung.

Dacă te-ai obișnuit să consumi regulat astfel de răcoritoare, s-ar putea să observi apariția migrenelor. Acestea sunt provocate în mare parte de nivelul ridicat de îndulcitori pe care aceste băuturi le conțin. Ia o pauză și vei scăpa de problemă! Totodată, vei fi capabil să te concentrezi mult mai bine și să fii mai activ. Nu vei mai simți oboseală, amețeli sau senzații de deshidratare.

Sucurile dietetice afectează toți consumatorii deopotrivă, însă au un impact mai mare asupra persoanelor care suferă de afecțiuni ale rinichilor sau ale sistemului osos. Este recomandat să excluzi aceste băuturi din dieta ta zilnică, dacă îți dorești să pierzi în greutate, să te simți mai energic și să fii mai sănătos! Înlocuiește-le cu sucuri naturale din fructe și legume și creează zeci de combinații mult mai gustoase!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salată de andive cu pui

This Bride Cancelled Her Dream Wedding & You Won’t Guess Why