in , , ,

Ce spun participanții despre Ultimate Bootcamp

Nu a trecut foarte mult timp de la ceea ce eu numesc unicul retreat adevărat din România, The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp

 

În acest articol vreau să vă prezint câteva testimoniale sincere ale unor participanți. Așa că fără alte adăugiri, testimoniale:

 

Andra ne spune:

“Primul bootcamp la care am participat este și cel care a stabilit un standard extrem de ridicat pentru experiențele de acest tip la care îmi doresc să mai particip. Valentin și Andreea au creat contextul perfect pentru o transformare reală a obiceiurilor alimentare și a celor legate de stilul de viață. The Ultimate Fatloss & Detox Bootcamp a fost despre echilibru, despre importanța sportului pentru o viață sănătoasă și locul în care am trecut de la teorie la practică, pe care o mențin în continuare. Am apreciat nivelul de pregătire al organizatorilor cu privire la toate aspectele, adaptabilitatea lor, energia pe care au transmis-o și grija pentru fiecare om și pentru fiecare detaliu în parte. Am petrecut 5 zile alături de un grup de oameni cu scopuri comune și am învățat principii sănătoase și aplicabile în viața de zi cu zi. Deja mă pregătesc și astept cu entuziasm a doua ediție!”

Sebastian ne spune:

“Dragilor, navigand pe facebook cum face tot omul dimineața :D, îmi sare în ochii un bootcamp de fat loss și detox organizat de Valentin Bosioc și Andreea Tina la Predeal. De Andreea am aflat în acea zi dn link-ul prezentarii….de Vali mai stiam una alta de pe facebook. Ce stiam însă foarte clar era că sunt 2 oameni pasionați de sport și de un stil de viață sănătos. M-am oprit pe articol pentru că viața mea s-a schimbat enorm în ultimii 2 ani, reușind să dau jos peste 30 de kg. Cu toate astea, în ultimul an eram în zona de platou. Zic…păi hai să haidem:). Să scăpăm de zona de platou:)).

Merg foarte happy acasăși îi zic consoartei: în perioada 27.11-1.12 mă duc la Predeal în cantonament :). Bineînțeles că mi-a picat fața în momentul în care îmi zice: păi….e de ziua ta. Uau…super tare :). Plus, 5 zile în care să le las pe ea și pe pitica noastră singure. Nu urma o perioadă ușoară pentru ele. După câteva zile agreem căăsta e cadoul lor de ziua mea. Se descurcă fără mine ca să merg săîmi fac de cap 5 zile cu 3 antrenamente pe zi și mâncare ultrasănătoasă:).

Și iată-măîn mașinăîn drum spre Predeal. Au urmat 5 zile grele pentru fetele mele…și deloc ușoare pentru mine și pentru cei pe care i-am întâlnit acolo. Dar în același timp foarte faine. Faine pentru că ne-am găsit 20+ oameni veniți acolo cu același scop. Faine, pentru că chiar dacăîmi era greu departe de fetele mele (fetelor, vă mulțumesc și vă iubesc pentru cadoul ăsta), cele 3 antrenamente pe zi, alimentația sănătoasă care pentru unii dintre noi era destul de subțire ca și cantitate, sesiunile de discuții cu Andreea și Vali, ne-au adus un tonus super și multă energie pozitivă. Faine, pentru că pe langa partea sportiva și alimentară, am avut ocazia să cunosc niște super oameni și să observ în același timp cât de fain se sudează relațiile în grup. De la super clinciuri după prima zi, când toți erau rupți după antrenamente, dar și din cauza restricțiilor alimentare, a început să se vadă puterea personalității fiecăruia, orgoliile și nivelele de toleranță, am ajuns după 5 zile să fim super legați. Să tragem unii de alții la antrenamente, să ne susținem în momentele în care visam la ciocolată, migdale și alte plăceri mai puțin sau mai mult vinovate. Am ajuns o echipă. Repede :)

Au fost 5 zile în care mi-am depășit limite fizice și psihice. 5 zile în care am învățat că mă pot antrena chiar și cu super febră musculară fără să pățesc nimic rău. 5 zile în care am câștigat mult mai multă informație decât dacă aș fi citit 2 ani. 5 zile în care am văzut ce înseamnă să lucrezi sub îndrumarea unui antrenor (în cei 2 ani am avut doar îndrumarea unui nutriționist, iar partea de mișcare am făcut-o singur) și care m-au determinat ca din ianuarie să încep să lucrez puțin mai stiințific :D. (ianuarie….să treacă sărbătorile :))))) ). 5 zile în care am câștigat super prieteni. 5 zile în care a crescut dorința de a fi cu fetele mele și dragostea pentru ele (nu că ar fi fost mică până la acel moment :) ). 5 zile de super efort din toate punctele de vedere. Dar 5 zile care m-au făcut mult mai puternic.

Ce urmeaza e simplu. Mai multă muncă, mai multă disciplină și dorința de a-i aduce pe Vali și Andreea și la Cluj. La cât de căpos sunt…o să ne iasă:).

Sărbători frumoase și spor(t) în toate (copywright Vali) :))

Va pup! “

Decebal ne spune:

“Deși a fost o gamă largă de personalități, atmosfera în care s-au manifestat cu toții a fost una familială, uneori chiar simțeam că am crescut de mic cu unii din ei deși ne cunoșteam de câteva zile.  Alexandra era surprinsă că îmi păsa ce i-a adus pe acești oameni străini împreună, dar am fost impresionat de poveștile pe care le-am auzit despre fiecare și totodată surprins de varietatea poveștilor. Una peste alta Andreea și Vali s-au comportat mai mult decat 2 bunicuți blânzi și iertători, bucuroși că sunt vizitați de nepoței, nu doar că ne-au alimentat și au avut grijă să ne servească informații astfel încât să se lipească cât mai bine de noi, au avut grijă de odihna noastră, de efort și de alimentație. Dedicația acestor oameni mi-a alungat orice riduri de pe frunte și nu am cum să arăt altceva decât recunoștiință.”

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OBEZITATEA

Sfaturi WELLNESS de Sărbători