in

CONCURS: 7 zile la World Class

Am pentru cititorii/cititoarele mele din București un concurs drăguț ce are ca premiu un voucher de 7 zile la oricare centru World Class.

Voucherul îl am de la SkyRun, însă eu din păcate nu am timp să ajung la World Class, plus că eu oricum colaborez cu multe săli, nu duc lipsă de spațiu :)). Așa ca de ce să nu las pe cineva care are timp să se bucure de o săptămână de World Class?

voucher world class

UPDATE: CÂȘTIGĂTORUL E ÎN VIDEO. FELICITĂRI! MULȚUMESC TUTUROR PENTRU PARTICIPARE!

Treaba e foarte simplă:

– dai like la Valentin Bosioc Sports și la FBI – Full Body Ignition pe facebook
– lași un comentariu la acest articol cu numele de pe facebook (ca să verific LIKEUL) și cu motivul pentru care ai vrea să beneficiezi de cele 7 zile la World Class.

Concursul începe azi și se încheie de ziua mea, luni 13 ianuarie :). Fac cinste cum ar veni :)).

Succes!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

26 Comments

Leave a Reply
  1. Hortensia Mihailescu- mi- ar placea sa intru in posesia voucerului pentru ca imi place la nebunie sa fac miscare si pentru ca nu am frecventat o anumita sala de la world class , iar o saptamana in sala respectiva ar fi superrrr.

  2. FB- Mirica Ana(Banica)

    La sala vreau sa merg pentru ca in 2014 imi propun sa am o greutate normala, pe care din pacate nu o cunosc de multi ani. Ar fi primul pas catre normalitate, sport, alimentatie echilibrata si schimbarea modului de viata. WOrld Class este o optiune minunata pentru ca o sala a lor este aproape de unde locuiesc si stiu ca pe langa partea de transpiratie benefica, te si poti rasfata la ei cu o sauna sau o tura de bazin.

  3. Eu de 1 an de zile ma antrenez acasa, mi-am achizitionat o parte din cele necesare si lucrez destul de bine. Aveam de gand sa incep de saptamana aceasta un program 5×5.
    Insa am vazut postarea ta pe facebook si am zis ca ar fi o idee sa compar antrenamentele de acasa cu o saptamana la sala, sa vad daca simt schimbari sau imbunatatiri.

  4. Mi-ar placea sa beneficiez de voucher-ul de o saptamana pentru ca vreau sa mai slabesc putin vreau sa testez aparatele lor si vreau sa incerc celelalte servicii pe care le ofera

  5. Facebook : Matar Kassem Mario

    De ce vreau sa merg ? Sunt curios de conditii,oamenii de acolo,trainerii. Am auzit multe lucruri si vreau sa vad daca se adeveresc,and the most important thing , kill my workout !

  6. La sfarsitul lunii este ziua mea si vreau sa ma rasfat cu cateva zile de sala, sauna, piscina, intr-un cuvant pachetul complet. Sport sa fie!

  7. Vreau acest abonament ca sa ma apuc cu drag de sport anul acesta, sa imi deschid apetitul pentru miscare zilnica (!), nu doar o data pe saptamana si pentru ca sunt foarte curioasa cum e la World Class. Multumesc!

  8. Sportul ma face sa ma simt bine, ma destreseaza, elibereaza energiile negative, ma energizeaza! Ocazia aceasta de a face sport intr-un mediu cu oameni profesionisti ar fi perfecta, mai ales pe timp de iarna.

  9. De mic sunt sportiv,am incercat multe sporturi si iubesc acest stil de viata. De la un timp am neglijat sportul si nu vreau ca o hartie (voucher) sa ma motiveze sa reincep acest stil. Deci pur si simplu il vreau. :)

  10. Vreau sa castig voucher-ul pentru a incerca serviciile World Class si vreau sa fiu sigur ca vreau sa devin membrul clubului.De aceea zic ca voucher-ul m-ar ajuta sa ma decid.

  11. Salut, vreau sa castig acest voucher pentru ca sunt interesat de fitness si vreau sa vad cum e pe la World Class.

  12. Salut,
    Pe mine nu ma intereseaza cuponul pentru ca am si eu 1 din acelasi loc + inca 2 primite cadou. Insa nu am fost niciodata intr-o sala de fitness si nu prea stiu ce ar trebui sa fac acolo. Ma voi duce in Upground pentru ca au si piscina si din cele 2 ore pe care le am disponibile de la 7 la 9 seara una o sa fie dedicata inotului.
    Avand 3 cupoane ma gandeam sa ma duc 1 saptamana si apoi pauza 1 saptamana si tot asa.
    Am 100kg si vreau sa slabesc dar in acelasi timp ma pregatesc si pentru un half Ironman in vara la Oradea.
    Poti sa-mi dai niste sfaturi privind activitatea la worldclass timp de 1 ora?
    Multumesc.

  13. Fac un antrenament de atletsim in fiecare dimineata si mi-as dori sa incerc timp de 1 saptamana si un al 2 -lea antrenament, seara, intr-o sala de forta pentru a vedea cum reactioneaza corpul meu.

  14. Imi doresc acest voucher pentru ca sunt fun World Class si iubesc mediul,stilul in care se tin orele si caracterul instructorilor World Class. Buscan Oana

  15. Motivul pentru care imi dorest acest abonament la word class este acela de a ma motiva sa ma apuc de antrenamente revigorante, care sa ma trezeasca din starea de sedentarism in care sunt acum. Consider ca mediul din cadrul clubului word class ma poate trezi din sedentarismul meu actual.

  16. Salut frumosilor! As fi recunoscator pentru o asemenea oportunitate, pentru ca sunt un “FitnessLover”, iar ca personal-trainer si tehnician nutritionist in devenire, sunt pasionat de tot ce inseamna Wellness. Si nu in ultimul rand, pentru ca vreau sa fac ‘cunostinta’ cu World Class, care ar fi o nou experienta deosebita pentru mine!

  17. As vrea sa vad cum decurg antrenamentele de cycling/step dance/interval training, pentru ca mai apoi sa imi fac un eventual abonament pe o perioada mai lunga. Timpul meu este destul de incarcat, iar World class ar fi cam singura sala de fitness la care as putea ajunge fara sa deviez prea mult de la traseul zilnic. Multumesc! Este de apreciat ce faci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PROVOCARE: 5 km în 8 săptămâni!

Trosnete în genunchi