in

Conținut în engleză

Probabil cei care sunt abonați la feedul clasic al blogului meu s-au speriat puțin zilele astea. De ce? Pentru că au văzut că apar tot mai multe articole în engleză

Ce se întâmplă de fapt? Nimic grav! Pur și simplu am decis să încep să traduc cele mai bune articole ale mele din română în engleză, pentru că în ultima vreme lucrez tot mai mult cu oameni din afara țării și ValentinBosioc.com e tot mai vizitat de populația vorbitoare/cititoare de limba engleză. Așa că am creat un spațiu special pentru acest conținut, că nu avea niciun sens să ma chinui să cresc altul.

Când voi ajunge cu cât mai multe articole traduse, voi merge în paralel. Voi scrie în continuare și în română și în engleză. Tot conținutul în limba engleză va fi numai despre fitness/wellness/health și se va regăsi în același loc.

Celelalte articole, cele în română, vor fi publicate așa cum au fost și până acum, pe categorii.

That’s all folks, just going international!

P.S. În continuare există posibilitatea traducerii site-ului în o multitudine de limbi ale lumii, doar că e bazat pe google translate, care cam pute :)).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

These Tricks Will Help You Eat Healthier

Victoria Lomba Interview for Romanian fans