in

Convenția Internațională de Fitness 2014 (info)

În acest weekend (12-13 aprilie 2014) are loc Convenția Internațională de Fitness, eveniment care a ajuns la ediția cu numărul 4.

Ce trebuie să știi înaintea evenimentului din acest weekend? Vezi mai jos!

Draga participantule la Conventie

Fitness Scandinavia si Club Moving Bucuresti sunt onorati sa organizeze cea de-a 4-a Conventie Internationala de Fitness.

Dorim sa va uram bun venit in Club Moving si Hotel Caro pe 12-13 Aprilie 2014. Adresa este Bld Barbu Vacarescu nr 164A, Sector 2, Cod 020285, Bucuresti.
Mai jos veti gasi informatii care va vor fi de folos.

CHECK IN
Inainte de a merge la clase va trebui sa mergeti la CHECK- IN pentru a primi tichete la clasele pentru care v-ati inregistrat. Veti primi, de asemenea, un cadou din partea sponsorilor nostril. Check In-ul din Cadrul Conventiei se va afla in partea inferioara a parterului Hotelului Caro. Va recomandam sa va faceti check in-ul sambata dimineata, intre 07:00 – 08:45. Check in-ul este posibil si mai tarziu, insa va sfatuim sa va bucurati de acest minunat eveniment cat mai mult posibil si sa veniti mai devreme.

BRATARA

Dupa CHECK IN veti primi o bratara PORTOCALIE care va va garanta accesul in toate locatiile Conventiei pe parcursul weekend-ului. Aceasta bratara iti va oferi accesul si in Hotel Caro. Va sfatuim sa pastrati bratara pe mana pe parcursul intregului eveniment (sambata si duminica).

VESTIAR SI GARDEROBA

Dupa check-in-ul in cadrul Conventiei va sfatuim sa mergeti la vestiarele Clubului Moving. Clubul este conectat cu Hotel Caro printr-un pasaj special amplasat la parterul hotelului. In clubul Moving veti avea nevoie de bratara PORTOCALIE pentru a fi primit. Daca nu sunteti membru al Clubului Moving nu va veti putea lasa hainele in vestiarul clubului, deci va trebui sa va luati geanta si hainele inapoi prin pasajul special de la parterul holului hotelului catre una dintre cele doua garderobe rezervate special pentru participantii conventiei. Dupa clase puteti folosi dusurile Clubului Moving, prezentand bratara PORTOCALIE. Nu veti primi prosop, deci va rugam sa va aduceti unul. Cel mai important lucru de tinut minte este sa nu va lasati lucrurile nesupravegheate in vestiarul Clubului Moving.

CLASE (Va rugam sa cititi informatiile importante de mai jos)

La intrarea fiecareia dintre Sali va fi STAFF-ul care va garanta intrarea persoanelor care au rezervat loc la clasa respectiva inainte de inceperea conventiei. Veti avea nevoie de un tichet special pentru a intra in Sali. Tichetele pentru intrari la clase le veti primi cand faceti check-in-ul la Conventie. Va sfatuim sa aveti grija de tichete. Persoanele care nu au tichete vor putea intra in sala doar dupa ce oamenii care detin tichete pentru clasa respectiva au intrat. Daca sunt extra locuri la clasa la care nu ati facut rezervare, veti fi primit pe baza bratarii PORTOCALII. Dupa fiecare clasa, sfatuim pe toata lumea sa paraseasca sala pentru a putea fi pregatita pentru urmatoarea clasa. Va fi o pauza de 15 minute intre clase.

LOCATIA SALILOR

Ø Partea Inferioara a parterului (0) Hotel Caro
o Holul principal al hoteluilui, garderoba participantilor, cafeneaua, scarile interioare de trecere catre Club Moving si lifturile catre Hall 7 (Sala 7) si Hall 8 (Sala 8), pasajul catre restaurant.

Ø Parter (-1) Hotel Caro
o Check In, Expo, Receptia Fitness Scandinavia, HALL 1, HALL 2, Pasajul Outdoor catre Club Moving.

Ø Club Moving
o Vestiare, dusuri, HALL 4, HALL 5, HALL 6, HALL 9

Ø Etaj 1 Hotel Caro
o HALL 3

Ø Etaj 5 Caro Hotel
o HALL 7, HALL 8

EXPO CONVENTIE

In timpul weekend-ului veti putea incerca si cumpara produse fitness din spatiul expo. Spatiul Expo va fi situat in spatiul din fata salilor 1 si 2 (Hall 1 si Hall 2).

MUZICA

Va puteti cumpara CD-uri cu muzica pentru aerobic/ fitness de la Receptia Fitness Scandinavia de la partea inferioara a parterului.

CURSURI SI WORKSHOPURI

La Receptia Fitness Scandinavia te vei putea inregistra la programele educationale de formare a instructorilor, autorizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si de catre Asociatia Europeana de Fitness (EFA). Cursurile sunt de: INSTRUCTOR FITNESS, INSTRUCTOR AEROBIC SI TEHNICIAN NUTRITIONIST . De asemenea, va veti putea inscrie la workshop-uri speciale, tinunte de presenteri internationali si master trainer nationali.
In cadrul Conventiei, vom lansa un nou program de antrenament “SUSPENSION TRAINING SYSTEMS” pentru instructor si pasionati de miscare, creat in Grecia si numit S.T.S.
Impreuna cu renumita Cori Gramescu, Fitness Scandinavia lanseaza Cursurile de Ultimate Pilates .

PARCARE

Pentru parcarea in cadrul Hotelului Caro, beneficiati de oferta speciala, doar daca achitati la receptia hotelului sau la automatul de la intrarea principala in hotel. Pretul este de 2.5 ron/ ora sau 15 ron/ 24 ore. De asemenea puteti parca si in imprejurimile hotelului, daca gasiti locuri libere.

MANCARE

Cand aveti nevoie, veti putea lua masa in restaurantul din incinta Hotelului Caro. Vor fi disponobile de asemenea bauturi carbogazoase, apa, cafea si ceai la cash-bar-ul Hotelului Caro langa salile 1 si 2 si la cafeneaua si barul de langa receptia hotelului.

PETRECEREA CONVENTIEI

In acest an, petrecerea va avea loc SAMBATA SEARA. Petrecerea se va tine in Hotel Caro si muzica va incepe sa cante incepand cu 21:30. Vei intalni atat colegi din industria fitness-ului, cat si presenteri nationali si internationali. Din cauza locatiei petrecerii, exista o limita de participanti. Intrarea este libera si sunt invitati toti participantii conventiei, dar va rugam sa tineti cont ca vor fi peste 1000 de persoane la conventie. Bauturile de orice fel vor fi disponibile la vanzare de catre Hotel Caro.

IN ATENTIA PARTICIPANTILOR LA CLASELE DE KANGOO JUMPS (Jump Around, Jump & Dance, Kick & Jump)

Este FOARTE IMPORTANT sa aveti la dumneavoastra un act de identitate/ carnet de conducere/ pasaport pentru a va putea inchiria ghetele. In cazul in care nu veti avea la dumneavoastra un act de identitate/ pasaport/ carnet de conducere, se va percepe un depozit de 100 EURO pentru inchirierea ghetelor, pe care il veti primi inapoi in momentul in care ne returnati ghetele kangoo. Se va semna atat la ridicarea ghetelor, cat si la predarea acestora. Avem suficiente ghete de kangoo, dar masurile sunt S si M si de aceea, va sfatuim totusi, sa va aduceti ghetele kangoo personale cu dumneavoastra, in cazul in care detineti o pereche. Ne-am gandit la acest lucru in ideea in care este mai igienic sa folositi ghetele personale.

CONTACT

Daca aveti vreo intrebare in timpul Conventiei, va rugam sa mergeti la Receptia Fitness Scandinavia (partea inferioara a parterului hotelului). Speram ca veti avea o experienta fitness minunata si de neuitat!

ECHIPA FITNESS SCANDINAVIA

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Săptămâna campionilor la Afi Palace Cotroceni

Ajutăm și noi gimnastele?