in , , , , , , ,

Cristian Mărgărit

TOTUL DESPRE CRISTIAN MARGARIT

cristian mărgărit

Cristian Mărgărit – părerea mea…

Cristian Mărgărit – un ignorant, arogant, penibil și pueril, frustrat și fără puterea de a recunoaște că rămâne în urmă. Suferă de schizofrenie, suferă de mania persecuției…

Cristian Mărgărit e pe sistemul dacă nu îmi dai dreptate, ești clar împotriva mea. Chiar dacă pe lângă toate astea, e și un cunoscător al nutriției…

Povestea de mai jos se întâmpla în 2013 și omulețul ăsta penibil nu poate trăi din cauza mea nici la atâția ani distanță…El în continuare refuză să înțeleagă că nu deține adevărul absolut și face cereri și petiții…

Background: Acum ceva ani am avut o mini emisiune pe Trilulilu.ro, denumită generic “Vinerea Sportivă”. Erau câteva clipuri scurte cu descrierea unor exerciții de bază din fitness/culturism. Omul a avut impresia că i-am furat nu știu ce vorbe sau ce execuții corecte ale exercițiilor de bază… M-a făcut impostor de la primul filmuleț, le scrisese celor de la Trilulilu sa scoată filmulețele… L-am ignorat.

Acum ceva timp, a scris un articol în care din nou, aducea acuzații cum că aș fi furat nu știu ce de la el, hoțul striga hoțul și așa mai departe. I-am dat e-mail, am vrut să lămuresc problema, să îi explic că astfel de reacții nu fac bine nimănui. A răspuns arogant și cu pretenții de scuze cerute public, de parcă aș fi omorât pe cineva. Din momentul ăla am refuzat să mai bag în seamă purtarea lui, isteria lui și frustrarea unui om care se credea furat. L-am ignorat…

Ne-am ciocnit inevitabil pe la diferite evenimente din industria fitness-wellness, l-am ocolit, mi-am văzut de treabă, l-am ignorat în continuare și totul a fost ok. Cu toate astea, mă așteptam să facă o figură oricând, pentru că după părerea lui noi suntem dușmani declarați…

Fact: Ei bine, figura a făcut-o acum, recent. A făcut un gest penibil, pueril și halucinant, de prost gust! În 21 septembrie are loc la Sibiu Festivalul Sportului. O inițiativă drăguță, în primă fază bine pusă la punct. Printre invitați era și Cristian Mărgărit, dar și subsemnatul. El cu seminar de nutriție, eu cu demonstrație F.B.I. și cu un seminar. Fără să știu că va fi invitat și el, atunci când am fost întrebat despre tema seminarului, am spus că în zilele noastre toată lumea e expertă în nutriție, toți țin seminarii de nutriție, aș putea să fac și eu asta că am cunoștințele necesare, însă prefer să vorbesc despre antrenorul personal în România, deoarece este mult de dezbătut pe tema asta, mulți considera antrenorul un moft, mulți îl confundă cu instructorul de fitness și așa mai departe… Buun, toate bune și frumoase, mi-am aranjat agenda în funcție de asta, totul pregătit.

Până azi când primesc un e-mail de la persoana cu care am ținut legătura. Acel e-mail spunea ce mă așteptam să spună “[…]au fost ceva discutii din partea celorlalti invitati in legatura cu prezenta ta la Sibiu”. Știam că e vorba de amicul meu mai vechi, persoana respectivă mi-a confirmat tacit, iar cu ceilalți invitați, cu unii ma cunosc personal și mă înțeleg bine, cu alții nu m-am intersectat niciodată și nu aveau de ce să spună asta. I-am răspuns că e ok, mă așteptam la asta. A fost profi din partea organizatorilor? Sigur că nu! M-am supărat și viața mea s-a terminat? Bineînțeles că nu. M-am amuzat și am luat decizia să scriu acest articol ca să dezvălui caracterul infect al unui nume mare: Cristian Mărgărit.

True story: Nu sunt singurul personaj cu care omul crede că duce războaie. S-a luat de Valentin Vasile, s-a luat de Florin Uceanu, s-a luat de Cori Grămescu, s-a luat de Damian Șerban, s-a luat de Andrei Laslău, de Cristian Mogoș, de  PRACTIC TOATĂ LUMEA DIN INDUSTRIA DE FITNESS DIN ROMÂNIA…

Mă rog, se cam ia de toată lumea… Pe pagina lui de facebook el deține adevărul absolut și ceartă pe toată lumea, banează, taie, răspunde arogant…Dacă nu îi dai dreptate, îți dă ban…

Cristian Mărgărit suferă de mania persecuției. E clar, o știe toată lumea și se ceartă cu toți.

Mai trist e că își urmărește interesele, la fiecare seminar pe care îl ține vorbește despre aceleași lucruri și inevitabil recomandă suplimentele pe care el deținea exclusivitate în Romania (le dă scump și sunt alții care au direct din State la preț mai bun). Mă rog, e treaba lui și strict problema lui cum își organizează seminariile de nutriție.

Pe Cristian Mărgărit l-am ignorat când a trimis e-mailuri celor de la Trilulilu.ro, l-am ignorat când a scris pe blog și m-a acuzat de bălării, îl ignor în continuare și acum, chiar dacă a făcut cel mai penibil și pueril gest pe care putea să îl facă. Dar devine clar faptul că e frustrat și probabil se simte amenințat (deși nu văd motivul), atunci când la un eveniment condiționează prezența lui cu lipsa prezenței mele. Cât de meschin, arogant, ignorant și penibil să ajungi? Dacă el consideră că așa promovează mișcarea, că așa promovează nutriția sănătoasă, dacă el consideră că așa se promovează sănătatea în Romania, e problema lui, lipsa lui de profesionalism și caracterul lui jegos și meschin. În loc să primeze bunăstarea oamenilor care vor să ia parte la un eveniment reușit, el preferă să acționeze astfel.

El nu acceptă ideea că îmbătrânește, că există mulți oameni care fac lucruri frumoase în nutriție, sănătate, fitness, wellness. E măcinat de gândul că trebuie să împartă participarea la anumite evenimente și cu alți oameni din industrie, oameni cu care nu împarte aceleași principii. Cu toate astea, un eveniment reușit se caracterizează prin profesionalism, prin prezența mai multor specialiști din fitness și domeniile adiacente… Dar se pare că Mărgărit Cristian nu are treabă cu profesionalismul și cu ce simt/văd oamenii care participă la un eveniment…

În ceea ce mă privește pe mine, eu îmi fac în continuare treaba, voi face în continuare lucruri frumoase în și pentru industria fitness/wellness. Întâmplarea asta m-a motivat și mai tare, mi-a confirmat că sunt pe cel mai bun drum posibil și m-a amuzat în același timp :).

În ceea ce îl privește pe Cristian Mărgărit, el poate să o țină în continuare pe a lui, să se certe/scuipe cu cine vrea el, să ducă ce războaie vrea, să își prezinte în continuare cum vrea el seminariile, să își urmărească în continuare interesul meschin, să îmbătrânească îndobitocit și să piardă ultimul tren.

Mai sper doar ca pe viitor organizatorii de evenimente să vadă dincolo de numele mari, să încerce să descopere și caracterul pueril, penibil și meschin, dincolo de cunoștințele pe care le posedă acel nume. Chiar dacă numele e mare (Cristian Mărgărit în cazul de față), caracterul e mic, mic, mic de tot.

P.S. Acest articol nu e un scandal, acest articol nu e o plângere, acest articol e doar o încercare de trezire… Nu voi răspunde eventualelor provocări, am treabă de făcut, nu stau să mă scuip cu nimeni, ignor orice val negru care se îndreaptă spre mine. Dincolo de orice, acest articol trebuia scris.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

43 Comments

Leave a Reply
 1. E un mic rege pe facebook si pe siteurile lui. Crede ca le stie pe toate! E mult prea frustrat, din pacate pentru nutritia pe care o stie (sau pretinde ca o stie)

 2. Asta si cand vine la emisiuni nu vorbeste ceva concret, tot pe langa subiect, plus ca pe site-urile alea a lui, daca intrebi ceva mai aiurea iti raspunde cu o scarba mai mare decat el. jeg de om.

 3. Eu l-am scos de mult de pe pagina mea de FB. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost limbajul arogant si vulgar pe care îl folosește curent. Mă indoiesc ca este un nume mare. Sa fim seriosi. Succes in tot ceea ce faci!

 4. Aici e clubul de hateri al lui Cristian Margarit?
  Nu vreau sa ma inscriu , vreau sa spun ca daca Bosioc avea treaba de facut dupa cum sustine, ignora ce spune Cristian despre el si nu scria acest articol
  Dar se pare ca nu are chiar atat de multa treaba…
  :))))

  • Ti-am aprobat comentariul ca sa vada toata lumea ca esti putin cam prostut. Cum sa ignori un comportament asa pueril si prostesc? Oricat am incercat sa ignor, cand un organizator de evenimente iti spune ca nu mai poti lua parte la acel eveniment ca nu te vrea Margarit, parca nu prea ai cum sa ignori. Intelegi?

 5. Ma uit la voi cum va asumati lucruri descoperite, studiate sau spuse de altii, 2 habarnisti cu pretentii de sportivi si nutritionisti fara medalii si fara studii in domeniu.

  • Prietene, eu nu mi-am asumat niciodata ceva ce nu imi apartine. Cat despre medalii si studii gresesti amarnic. Medalii am sufieciente, iar studiile sunt la vedere pentru toata lumea, la un click distanta, numai sa poti sa misti degetul pe mouse sa vezi ce studii detin ;).

   Oamenii cu rezultate vorbesc pentru mine. In cazul lui vorbeste frustrarea neintemeiata si in urma lui vor ramane numai gesturile astea de prost gust…

 6. E, uite cum sta treaba, si eu sunt sportiv de performanta si instructor si nu cu atestate de 2 lei si cu ceva medalii de campion national la vreo 3 sporturi. Nu am ceva impotriva ta, am o problema cu voi toti, cu tine, cu Margarit, cu Andronache, si chiar si cu Uceanu cateodata. Ma nu ati inventat voi flotarile sau principiile alimentatiei sanatoase.

  • Pai si aici gresesti. Nici macar nu am sustinut ca eu am inventat sau reinventat roata. Te rog informeaza-te cu atentie si vezi despre ce e vorba. Inca o data, eu nu am sustinut niciodata ca am inventat ceva, eu nu am sustinut niciodata ca sunt descoperitorul sportului, eu nu am strigat niciodata ca X sau Y ma fura. Eu imi fac treaba cu pasiune si cu multa munca, iar rezultatele se vad. Nu inteleg de ce insisti sa imi spui mie probleme pe care le ai cu cei care sustin ca au inventat nu-stiu-ce.

 7. Valy chiar i-a făcut un serviciu lui Cristi, un serviciu pe care dacă știe să îl aprecieze, să îl interpreteze și să aplice ceea ce apreciază și interpretează, îl propulsează în luni cât s-ar fi propulsat fără în ani.

  Adică: să îți dea cineva mură’n gură ce faci și cum este văzut ceea ce faci, este ceva ce numai puțini dintre prietenii adevărați au curajul s-o facă. Pentru că nu mulți riscă să supere pe cineva care se percepe, subiectiv, altfel decât este, crezând că, de fapt, ceilalți au o problemă.

  Cristi, s-ar putea ca Valy să mintă, și spun asta pentru că voi amândoi pentru mine sunteți niște profesioniști cu blog (nu contează acum dacă într-adevăr știți sau nu ce faceți cu adevărat, sau dacă vă urmăriți sau nu anumite interese personale – gen promovarea doar a produselor pentru care ai exclusivitate, poate că sunt singurele bune, mai greu, dar poate că… – dar pentru mine sunteți amândoi niște profesioniști cu blog, cel puțin până la proba contrarie), profesioniști cu blog pe care nu îi cunosc personal, decât din online.Dar, Cristi, dacă Valy nu minte? Dacă nu care cumva, cum nici tu și nici el nu ați reinventat nimic, și deci ce știe el că funcționează AȘA știi și tu că funcționează tot AȘA????

  Cristi, mai gândește-te dacă Valy minte sau nu, că dacă nu minte, ai tu mult mai mult de lucru la brandul tău personal decât crezi, chestii d-astea chiar nu se fac!!! (!) (Și mai sunt și ceilalți comentatori de aici care spun că au avut cu tine experiențe similare… deci, din nou… dacă Valy nu minte? Ce e de făcut, Cristi?)

  • Un comentariu lung si pertinent. Multumesc pentru timpul acordat. Trecerea timpului si actiunile fiecaruia dintre noi va demonstra ce e de demonstrat. Nici nu as fi scris articolul asta, l-as fi lasat in treaba lui, el crede ca a inventat/reinventat ceva. Eu nu am sustinut niciodata asta… L-am lasat sa ma acuze si sa faca ce vrea, insa cand mergi cu un tupeu de arogant la niste organizatori si le spui ca sunt impostor, ca sunt mincinos si ca nu am ce cauta cu tine pe un afis sau au un eveniment (de parca tu ai avea puterea absoluta si tu ai fi atotcunoscatorul absolut), atunci avem o problema.

   Insa cum am spus… Eu imi vad de treaba in continuare, oamenii vad rezultate si primesc sanatate si informatii utile. E tot ce conteaza. Am scris articolul acesta doar pentru a demonstra ca nu intotdeauna trebuie sa tacem si sa ne lasam calcati si amenintati de anumite nume mari, care au ajuns mari datorita marketingului si agresivitatii..

   Atat.

 8. Ma bucur ca ai scris acest articol si ca ai spus lucrurilor pe nume despre acest personaj, Margarit, care nu este absolut deloc un “nume mare”, ci doar unul umflat artifical, care se va sparge la un moment dat ca un balon de sapun.
  De-a lungul timpului si-a creat o aura de guru care le stie pe toate si este deasupra tuturor lucrurilor. E binecunoscuta ura lui indreptata impotriva medicilor si antrenorilor, adica profesionistii adevarati, pe care ii considera niste retardati, el fiind bineinteles cunoscatorul adevarurilor absolute despre nutritie si antrenament.
  Partea proasta este ca si-a facut relatii in media si are mult prea multe aparitii la tv, ceea ce i-a creat aura asta de mare specialist – oamenii sunt suficient de superficiali incat sa creada orice vad la tv, mai ales daca prezentatorul (gen Simona Balanescu de la Antena 2) il pune la un loc cu medici adevarati si il prezinta ca specialist. Individul se complace in aceasta situatie, ba chiar a ajuns sa se creada un mare savant.
  Aroganta sa a ajuns atat de mare incat acuza pe toata lumea ca ii fura mareata sa opera, insa in realitate cam tot ce a produs este furaciune. Doar nu crede cineva ca articolele lui stiintifice sunt produsul cercetarilor sale, sa fim seriosi… Si cica nu isi face publica bibliografia ca sa nu se inspire altii din sursele lui. Ca si cum noi restul lumii nu avem net, carti, reviste etc.
  Este un grad de ipocrizie dus la maxim si asta o sa il coste rau de tot in cele din urma.
  Daca ar avea macar un gram de bun-simt si si-ar vedea de treaba, lumea l-ar aprecia pentru ca distribuie niste informatii mai mult sau mai putin utile, insa el nu se multumeste cu atat, ci ataca pe toata lumea (de care se simte amenintat in vreun fel), face pe desteptul, are opinii solide si necrutatoare.
  Dar haide sa vedem realitatea: e doar un omuletz intr-un colt de internet, cu cativa fani si care latra la luna cand il apuca. Probabil traieste cu niste frustrari mari si simte nevoia sa refuleze din cand in cand.
  E bine ca ai spus lucrurilor pe nume si i-ai facut un portret realist aici, ca poate vad si cei din presa care il cultiva si nu ii mai dau atata credit, pe care nu il merita absolut deloc.

 9. Ce ma bucur sa vad ca in sfarsit ia cineva atitudine vis-a-vis de acest personaj. Dupa cum bine au precizat cei de mai sus, omul crede ca le stie pe toate. E un omulet mic si negru la suflet care urla cand se vede incoltit. Vorbeste arogant, scuipa si tranteste si crede ca le stie pe toate.

  Ar trebui sa punem acest articol pe toate forumurile posibile sa dam share pe tot internetul sa i se arate adevarata fata, poate asa vede si presa cu cine are de a face si ii mai scad impresiile.

  Rusine Margarit, rusine! Si sa stii ca nu sunt deloc prieten cu Valentin, doar ca ii apreciez efortul de a face lucrurile vizibile. Deci sa termini cu porcariile pe care le spui la adresa noastra, a tuturor! Lasa amenintarile mai mici, ca nu e nimeni acolitul nimanui si nu e o conspiratie. Vezi pe cine ameninti si de cine vorbesti mizerii ca s-ar putea sa te lovesti intr-o zi!

 10. un lucru vreau sa spun:produsele promovate de cristi inseamna ceva la nivel mondial,sunt un nume.si nu cred ca ar fi primit licenta pt romania daca omul ar fi asa cum incerci tu sa il descrii.

  • Eu nu incerc sa il descriu, chiar l-am descris. Cat despre produse, cele de afara sunt excelente, chiar acum am luat Plant Enzymes de la Now Foods ;). Nu am zis nimic de produse, logic si normal ar fi sa fie la aceeasi calitate, ca altfel ma indoiesc ca ar fi primit licenta/exclusivitate… Deci nu are nimeni o problema cu produsele

   • :). Daca vrei, eu pot rezolva cu suplimentele de la Now direct din State, orice produs de la ei, am pe cineva care poate aduce… Cat despre acest individ, am vazut ultima realizare, cand a indraznit sa spuna la TV ca antrenamentul e degeaba si ca mersul la sala ingrasa …QED…

 11. Un articol foarte bine punctat. Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie. Cristi se vrea un profesionist, se vrea cunoscator si se tine cu nasul pe sus de parca el ar fi facut studii si de parca el detine laboratoare intregi de nutritie. Nici Valentin si nici Margarit nu au facut studii, au reprodus/tradus/adaptat studii facute de cei de afara. Ce sustine el pe site-ul lui e doar aroganta ieftina.

  E pacat ca un om asa de bine vazut face gesturi murdare si loveste pe la spate. Partea buna e ca daca se redreseaza acum are sanse, daca nu risca sa ramana in urma.

  Industria fitness creste foarte repede, toata lumea are acces la informatii si nimeni nu mai poate sustine ca are exclusivitate pe ceva ce asa trebuie sa fie.

  Daca Margarit deschide ochii si isi vede putin lungul nasului, are sanse sa isi intareasca imaginea. Daca continua sa loveasca in stanga si in dreapta va cadea la un moment dat si vor ramane in urma lui doar frustrarile latrate pe net…

  Succes tuturor!

 12. Ce bine ca l-ai taxat pe tupeistul ala. E bine ca lumea sa stie ce fel de poama este.

  Acum vad ca te ataca furios. Si-a pus slugile sa caute “dovezi” impotriva ta. Mare scofala…
  Ca si cum cineva ar crede ca articolele lui sunt originale.
  Margarit asta prea ne ia pe toti de prosti.

  Se crede mare scula ca il invita pe la tv, unde spune niste banalitati de te ia somnul dupa 3 minute.

 13. Foarte bine ca vad aici multa lume care se ia de magarul asta de Margarit. E un nenorocit care si pe forum si pe site-uri si pe unde apuca se ia de cei care considera el ca nu au dreptate si i face impostori, plagiatori, mizerii si alte abjectii. Crede ca toata lumea se invarte in jurul lui, traieste intr-o conspiratie infecta.

  Are cativa lingai pe care i-a transofrmat in slugi si aia vin cu asa zise dovezi si injura in locul lui…

  Rusine Cristian Margarit, rusine!

 14. e cam pufos Cristian Margarit.se vede ca se mentine doar din pastile .l-am auzit pe la tv cand a recomandat o multime de pastile ,si a spus si despre el,ca ia in jur de 40 de tablete pe zi…

 15. Mai nou, “marele specialist” Margarit face reclama si la shaorma, cica de dieta.
  Nu o sa ma mir peste catva timp cand o sa il vad si la McDonald’s spunand ce bun si hranitor este…
  Margarit este doar o gluma pe lumea asta, nu stiu de ce il bagam atata in seama.

 16. Mai, dar Cristian Margarit a inventat cumva apa calda si nu stim noi?! Autodidactul Cristian Margarit a inventat tot si restul lumii il plagiaza?! Cu cata NESIMTIRE te documentezi din materialele altora (carti, studii din strainatate etc), le inveti, ma rog, filtrezi prin propria minte, prezinti si pe urma ai pretentia ca doar tu stii acele informatii si nimeni altcineva nu poate sa prezinte ceva asemanator? M-a socat prezentarea despre el pe blogul sau, insa cel mai mult m-au socat articolele scrise fara nici un pic de logica sau fundament. P.S. daca nu mai rezistati va recomand o “paine prajita deoarece contine elemente psihotrope menite sa va faca mai docili” ;))) (ce mai conteaza ca trebuie consumata o tona de paine sa isi faca acele elemente vreun efect….?! – asta scrie el pe site dieta cu paine prajita :)))

 17. Salut, domnule Vali ! In esenta aip dreptate in ceea ce-l priveste pe Margarit ! Eu, in schimb, amo problema cu intructorii de fitnes care promoveaza si vand suplimente nutritive ! Crede-ma, am 40 de ani, frecventez sali de forta de pe la 15 ani, am cheltuit de-a lungul timpului o gramada de bani pe suplimente nutritive de toate felurile, dar sincer iti spun, adevaratele rezultate le-am obtinut printr-un antrenament moderat si o alimentatie cu hrana solida i special. De asemenea, o super-masa musculara, fara grasime, nu poti obtine fara steroizi anabolizanti ! Masivitate poti obtine si fara steroizi, dar impreuna cu un strat consistent de grasime. Numai bine si nu mai promovati suplimentele nutritive, pentru ca sunt apa de ploaie si mai afecteaza intr-o oarecare masura sistarea de sanatate prin crearea unor conditii pentru boli metabolice !

  • Pai eu am sustinut mereu ca nu recomand suplimentele decat daca sunt cu adevarat necesare, chiar si atunci sa fie de cea mai buna calitate. Eu pana la 30 de ani nu am consumat nimic. Acum consum ocazional dupa antrenamentele grele proteina izolata din zer de calitate. In Romania e plin de prafuri colorate din pacate. Uita-te la mine. Ti se pare ca sunt pe steroizi? Am masa musculara mare fara grasime?

 18. Domnule Vali ! In primul rand iti multumesc pentru ca ai raspuns, ceea ce imi arata ca esti un tip OK si de buna-credinta. De asemenea, imi place ca scrii corect gramatical si te exprimi coerent. Acum: in nici un caz nu esti un tip care foloseste steroizi si imi dau seama de acest lucru dupa abdomenul suplu si dupa maxilarele care nu sunt pronuntate. Totodata, recunosc ca ai un fizic foarte bun, dar in momentul in care m-am referit la masa musculara impresionanta, crede-ma, ma refeream chiar la o masa musculara chiar iesita din comun. Am prieteni si cunostinte care chiar arata asa si mai stiu si din ce cauza in mod concret: steroizi pentru faza de acumulare masa musculara si steroizi pentru pastrarea masei musculare in faza de definire (exemplu: winstrol). Revenind la suplimentele nutritive, chiar si izolatul de zer ori hidrolizatul, sunt pur simplu niste strategii de marcheting ! Daca este sa o luam asa, in fapt, un concentratat proteic arfi chiar mai bun pentru ca nu are fractiile ce aminoacizi alterate. Iti propun un experiment: consuma cu o ora inainte de antrenament un mar si un ou fiert, apoi dupa antrenament un pahar cu lapte, iar dupa aproximativ o ora o banana si un ou fiert, apoi mai vorbim ! In rest, carbohidrati cu indice glicemic mic in combinatie cu proteine de origine animala si grasimi in cantitati moderate, si, din nou, mai vorbim ! Succes si tot respectul !

 19. Buna :)
  As dori sa va cer un sfat in legatura cu taratele de ovaz.
  Eu urmez un regim low carb, unde singurele surse de carbo sunt legumele si taratele de ovaz sub forma de painici, preparate din tarate, albus de ou si iaurt si bagate astfel la cuptor. Cateva felii la fiecare masa imi pot periclita slabirea?
  Stiu ca taratele de ovaz au un indice glicemic de 15, ceea ce inseamna ca ele se absorb in sange extrem de lent, dar au insa un numare relativ mare de carbo pe suta de grame: 66 g carbo/100 g.
  Prin urmare, sunt ele contraindicate intr-un regim low carb sau nu conteaza, dat fiind indicele glicemic atat de scazut si cantitatea mare de fibre pe care o contin?
  Multumesc frumos :)

 20. Acest Cristian Margarit este intradevar un mitocan dupa cum s-a compartat.Atitudinea lui dovedeste frustrari adanci pe care le poarta in dansul.Fara suparare eu ti-am pus mai multe intrebari pe facebook si mi-ai raspuns in cel mai frumos mod posibil,fapt pentru care te apreciez si mai mult:).Parerea mea este ca domnul Margarit dupa cele citite mai sus este un frustrat ca si Florin Leonte un om care hartuieste oamenii cu reclamele lui herballife.

 21. Eu nu am gasit niciunde detalii despre ce scoala a facut Margarit sau ce pregatire anterioara are in domeniu.Ma frapeaza faptul ca el si “prietenii” lui stiu tot si fac tot posibilul pentru a-si promova brandul,produsele,serviciile and stuff.Chiar intr-un stil agresiv…Nu stiam ce are lumea cu acest Cristian Margarit dar acum parca-parca incep sa observ niste lucruri care ma dezamagesc.Na,ce sa-i faci,unii mai uita…

 22. Salut, eu eram fan al paginii sale de Facebook.

  Habar n-aveam ca este un frustrat si de fapt omul pacaleste o groaza de oameni, creandu-le impresia ca el stie ceva despre nutritionism.

  Nu, dragi oameni care cautati ajutor. Nu faceti greseala de a lucra cu un jeg uman, numit Cristian Margarit.

  Atat, spor in toate.

  • Heh… Uita de unde a plecat. In 2002 povestea despre cum ia el steroizi… Azi face reclama la pastile de slabit. E o mare minciuna omul si sufera rau de tot… Dar prefer sa nu il bag in seama… Ignoranta doare cel mai tare!

 23. Buna,
  Am citit articolul si mi-a lasat un usor gust amar. Totusi, daca eram in locul tau, cred ca ma suparam un pic si nu pe mitocanul ala, fiindca atat il duce mintea, ci pe organizatori. Nu cred ca as permite nimanui sa imi forteze mana si sa imi spuna pe cine sa invit sau nu. Daca nu vrea sa vina din cauza asta… sanatate si drum bun!

 24. Buna,
  Am citit articolul si mi-a lasat un usor gust amar. Totusi, daca eram in locul tau, cred ca ma suparam un pic si nu pe mitocanul ala, fiindca atat il duce mintea, ci pe organizatori. Nu cred ca as permite nimanui sa imi forteze mana si sa imi spuna pe cine sa invit sau nu. Daca nu vrea sa vina din cauza asta… sanatate si drum bun!

 25. Vorbiti in acest articol despre acela care se lauda a a adus conceptul de dieta low carb in Romania si care in magnitutdinea imposturii sale considera ca fara el muream prosti. Eu stiu de dieta asta din 1980, am citit despre ea intr-o carticica pe care o cumparasem dintr-o librarie ceausista, cu ea am slabit vreo 16 kg in anii ’80 si in ea am crezut mereu si cred si azi. Nu stiu daca e mai bina sa il ignorati sau sa-i dati peste nas, dar va dau dreptate in ceea ce afirmati, si mai ales in privinta faptului ca toti neica nimeni se dau astazi mari nutritionisti.

 26. Prima data am crezut ca e doar impresia mea, ca e usor agresiv si postarile sale au un aer de iritat permanent. Dar am indraznit sa nu fiu de acord cu el la un subiect banal si din senin m-am trezit ca ma injura, ca ma face in toate felurile, desi eu pastrasem un ton decent si respectuos. Ce spune asta despre caracterul lui? Ca e un golan de ultima speta care injura femei daca indraznesc sa zica altfel decat el, un frustrat si un taran care are impresia ca el a inventat roata. Marele nutritionist fara studii, inventatorul dietei ketogenice si chiar al nutritiei pe internet, daca nu stiati :)

 27. Acest ratat Cristian Margarit este un infect notoriu! Dupa ce a fost in relatie cu Cori Gramescu, cand aia era grasa rau, a abandonat-o pentru alta. Desi ar fi trebuit sa fie un gentleman, a ajuns sa o atace aiurea. Iar sa vedeti cat de nenorocit este acest gras cu fata de pitbull, care sustinea ca celmai retard mergator la sala de sport ca nu poti avea 6 pack abs daca nu esti conditionat genetic (imbecilule, trebuie sa reduci Body Fat-ul, adica sunca sia de pe tine, la 5-6% si vei fi super lean, cu acei muschiuleti, acum fiecare dupa cat i-a lucrat si cum i-a mostenit, dar vor fi vizibili. La unii 4, la altii 6, chiar si 8 pack abs, mai rar ce este drept, aici fiind singura chestiune de genetica), acum si-a parasit copilul si sotia, Andreea, o mandrete de femeie, blonda, cu ochi de un albastru cristalin, dar mai presus o tipa educata si de foarte bun simt, pt o “artista”, asa numita Dorotheea Petre. Acest impostor si ipocrit spera ca asocierea cu aceasta ii va deschide noi oportunitati, dar nu constientizeaza faptul ca aceasta Dorotheea este atat de “actrita” pe cat este el “nutritionist”. Un mare cocalar acest Margarit! Am zis-o!

 28. Margarit este un muist bazat…poți sa cumperi de la el proteine de 2000 de lei ca transportul tot îl plătești….te mai mai amăgește ca îți dă un shaker de proasta calitate și dacă nu are îți baga o cutie de vitamine care expiră în 2 săptămâni…

 29. M-a uns pe suflet acest articol. Ma bucur ca google il afiseaza pe prima pagina atunci cand cauti dupa numele marelui savant de renume galactic, cel care a inventat nutritia si detine adevarul absolut, Cristian Margarit.

  Poate ajung sa citeasca aici si agentiile care il angajeaza sa endorseze produse, ca sa stie cu ce neica nimeni se incurca.
  Dupa ce a promovat steroizii anabolizanti, dieta keto si pastilele de slabit Visislim (cat de penibil, mai Margarit…), acum zice de bine despre salate si storcatoare de fructe. Si fraierii pun botul!

  Mai agentiilor, de ce sunteti voi atat de prosti si semnati contracte cu retardatul asta?
  Va intrebati cine e publicul lui? Oameni de aceeasi factura ca el, gospodine obosite si prosti care nu au tupeul sa il contrazica.

  Ma televiziunilor, de ce faceti emisiuni cu nulitatea asta? Nu va intrebati de ce e mereu disponibil? Pai sa va spun eu: pentru ca e un parazit care vinde niste suplimente nutritive si ciupeste de ici si colo contracte de publicitate. Atat. Zero scoala, zero experienta, zero munca, zero incredere. 100% tupeu romanesc. Asta e Cristi Margarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2013 – anul Valentin Bosioc

De sezon: adapteaza-te la frig prin mijloace naturale