in ,

PROVOCAREA 51 (5000 genuflexiuni & 1000 flotări)

Am promis că revin cu o nouă provocare, pentru că v-a plăcut așa de mult anterioara (#13DaysABSChallenge).

De această dată este vorba de o provocare cel puțin la fel de solicitantă, dar pe care sunt convins că o vor încerca mai mulți, are elemente mai simple. Durează 30 de zile, teoretic.

provgenoflot

 

30 Days Challenge (5000 genuflexiuni & 1000 flotări) – #PROVOCAREA51. (Nu uita de încălzirea generală). Aici nu am ce să explic, e vorba de genuflexiuni executate corect și de flotări executate la fel de corect. Sunt exerciții simple, de bază.

În prima zi începi cu un număr de genuflexiuni și flotări, care vor crește ca număr în zilele următoare. E simplu! Dacă nu poți să duci până la capat dintr-un foc fiecare număr de repetări ia pauze scurte. Dar ideal e să faci din prima numărul de repetări. Încerci aceeași zi de mai multe ori până o duci la capăt așa cum trebuie. E la fel ca la provocarea cu abdomene.

 

Descarcă materialul provocării de aici.

Acestea fiind spuse, vă urez succes și forță/chef de muncă!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

P.S. Alte provocări AICI!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

24 Comments

Leave a Reply
  1. De ce i-ai zis #PROVOCAREA51.-5000 genuflexiuni & 1000 flotări, pentru ca in ultima zi sunt doar 300 genuflexiuni si 60 flotari. Daca pot sa fac ultima zi din prima are ceva? Si sa continui sa pun cate 2, respectiv 10, in fiecare zi.

  2. Vali, poti sa ne faci un program numai flotari, abdomene, etc. etc.? Toata lumea vrea sa-si dezvolte partea superioara a corpului(nu ca cea inferioara nu ar trebui),si ar fi super. Programul asta mi se pare prea usor. Eu l-am inceput din ziua 21, si am facut alte 20 de zile dupa, si a fost super. Sper sa imi asculti umila rugaminte !

  3. Totusi, cum se poate scapa de “stratul” de pe abdomen? Sau marirea muschilor abdominali ? Adica traineri personali,precum L.Angelov, au facut abdomene pur si simplu, si au niste “pachete” asa mari ?

  4. As fi interesat sa vad o provocare pentru “spate”, exact la fel cu exercitii body-weight. Mersi anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trăiește-ți viața! Zece motive îți ofer eu!

Soluție pentru micul dejun