in

Cum am trait Finala Dansez Pentru Tine din gradena

Incep prin a spune ca cel mai probabil voi deveni un fidel, un vesnicprezent in public la astfel de emisiuni. Vreau sa spun ca si la Romanii Au Talent si la Dansez Pentru Tine atmosfera din platou este cu totul alta decat ceea ce se vede la TV.

Am ajuns la concluzia ca sunt fascinat de televiziune. Sigur, stiam de mult ca imi place asta, cochetam de multa vreme cu ideea televiziunii, insa de cand am inceput sa frecventez Studiourile Media Pro din Buftea simt ca imi place si mai mult. Am mai fost prezent in public si la alte televiziuni (Prima Tv – Carcotasii) si la alte emisiuni (Happy Hour cu Maruta) dar nu se compara cu ceea ce se intampla in emisiunile de maxima audienta :).

Cu DPT m-am imprietenit pe vremea cand eram in Timisoara si am fost la preselectie (in urma cu vreo 3, 4 sezoane) si imi luasera cei de la PROTV Timisoara interviu… A urmat prezenta in platourile din Buftea in sezonul trecut de la Dansez (multumesc Hilkee), apoi s-a produs inevitabilul: participarea mea la Romanii Au Talent si de atunci am devenit un obisnuit al platourilor Media Pro (deja ma cunosc fetele si baietii de la productie :)) – Thanks Alexa, Ana-Maria & Hilkee).

Sezonul 11 de Dansez Pentru Tine l-am trait mai intens si impreuna cu a mea am fost aproape la fiecare editie in gradena sustinatorilor (fiind PR si prieten bun). I-am sustinut pe cei care au castigat, iar sentimentul este unic. M-am bucurat la final ca un copil :). A fost un sentiment minunat si ma bucur enorm de mult pentru Bogdan, Corina si Edy. Mai ales pentru Edy. Nu mai intru in detalii cu motivele pentru care i-am sustinut si pentru care mi-am dorit sa castige. Important e ca de data asta s-a votat cum trebuie: caz + dans. Important e ca am invins!

Pentru cei curiosi, cateva detalii “tehnice”: aceste showuri sunt extrem de bine gandite si calculate, fiecare secunda e numarata, sunt cateva zeci de oameni care se ocupa de buna desfasurare a lucrurilor. Fetele de la productie sunt terminate psihic, trebuie sa fie atente la fiecare detaliu. Greta ajutata de echipa ei are grija ca fiecare secunda sa fie numarata si folosita asa cum trebuie. Tot ea e cea care zice “X minute are pauza”, ea coordoneaza fiecare miscare din platoul ala. Pauzele fac deliciul publicului, atunci se intampla multe chestii care pe TV nu le vezi ;).

Pentru cei care nu au fost deloc la Studiourile Media Pro din Buftea, va spun eu cum sunt: in mare parte sunt niste hangare imense. Am vazut platoul de la Maruta, am vazut platoul de la Romanii au Talent si am vazut platoul de la Dansez. Toate seamana intre ele, toate par imense la TV, insa nu sunt asa uriase cand le vezi la fata locului. Dar profesionalismul oamenilor de acolo si filmarea din jdemii de unghiuri fac specacolul complet.

Sa nu mai spun ca sunt extrem de fascinat de Baletul Dansez Pentru Tine. E cel mai fain sa muncesti si sa te distrezi in acelasi timp, iar echipa condusa de Edi Stancu face asta cel mai bine. Sa ii vezi in pauze cum se antreneaza si cum glumesc si cat de bine se simt, sa ii vezi in dansurile speciale din emisiune cum rad si se distreaza … E absolut minunat.

BRAVO MA COPII! (vorba lu’ Stefanica Banica)

Pentru cateva ore in care esti prezent acolo uiti de lumea reala, uiti de reclamele de la televizor (care pentru tine sunt pauza de apa/cafea/ceai sau fumat pentru cei care fumeaza), pentru cateva ore intri in o alta dimensiune, una a visurilor si dansurilor. Toti cei pe care i-am luat cu mine in platou au ramas marcati, pe buna dreptate :D.

Sezonul asta de la Dansez Pentru Tine a fost si mai special pentru ca au fost invitatii si unii dintre cei mai apreciati participanti la Romanii Au Talent. ProTV-ul a imbinat excelent cele doua showuri si le-a iesit totul perfect.

Nu ma mai intind cu povestile, orice as spune e cam degeaba. Inchei prin a spune ca voi merge in continuare in public la aceste emisiuni (poate merg si la preselectii :D) si vreau inca o data sa ma bucur pentru castigatori, ma bucur ca sustinerea si propaganda online nu a fost degeaba, ma bucur si atat!

Ne-am imbratisat asa de tare la final, se vedeau lacrimile de bucurie in ochii lor, m-am simtit asa de fericit la final de parca eram o familie mare si unita. Bogdan, Edy si Corina sunt niste oameni extraordinari si spun asta pentru ca am ajuns sa ii cunosc si stiu cat au muncit.

FELICITARI!

Mai jos va las cu cateva poze facute cu telefonul (calitatea nu este excelenta) si cu dansurile care mi-au placut cel mai mult din finala.Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trezirea la ora 5

Povesti pentru copii