in

Gymboss – partenerul tău de antrenament

Deși l-am recomandat în nenumărate rânduri și de câte ori am avut ocazia, cred că e cazul să mai menționez o dată câte poate face Gymboss pentru tine.

Eu îl folosesc de când l-am descoperit prima dată, atât pentru antrenamentele mele, dar mai ales pentru antrenamentele oamenilor cu care lucrez. Așa cum am menționat, FBI (Full Body Ignition) nu se poate desfășura fără acest micuț interval timer.

gymboss

Eu aveam de multă vreme varianta veche, camuflaj. Dar am ars de curiozitate să văd diferențele între prima variantă și cea nouă, așa că am mers pe gymboss.ro și mi-am comandat varianta nouă de timer. Aș fi vrut tot camuflaj, dar pentru că nu era pe stoc am mers pe varianta violetă, că deh, e una din culorile mele preferate.

Scurt review sincer:

* plus: material mai bun, mai fiabil, are opțiunea de afișare a orei, și din punctul meu de vedere e mai pentru stângaci, deci mă bucură :)).
* minus: dacă ești obișnuit cu prima variantă, vei avea mici probleme de setare la început, ca s-au schimbat niște funcții, modul de setare. DAR după primele utilizări te obișnuiești cu el fără nicio problemă.

Dacă vrei să citești mai multe despre interval timerul Gymboss te invit la ei pe site. Tot de acolo îți poți comanda modelul preferat și crede-mă merită! Antrenamentul tău va fi altfel!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FBI (Full Body Ignition) @ FitCurves

Eminem – MMLP2 (Full Album Leaked)