in ,

Infografic HIIT

High Intensity Interval Training (HIIT) este o metodă de antrenament care a prins teren de ceva vreme în fitnessul comercial. Am implementat și eu câteva elemente în conceptul creat de mine F.B.I. (Full Body Ignition). Aceleași principii sunt folosite și de programe ca Limitless, Body Upgrade, Pure Explode și altele.

Deși am explicat în nenumarate rânduri cum funcționează, iată că am dat peste un infografic frumos desenat care explică perfect despre ce e vorba. Fără alte cuvinte, enjoy!

The Complete Guide to Interval Training

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply
  1. Salut, as dori sa imi dai si mie daca se poate programul de mai sus, mai exact as dori sa imi dai doar pozele pentru ca restul ma descurc.
    Iti multumesc anticipat.
    Tiberiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dieta perfectă?!

PROVOCARE: 13 DAYS ABS CHALLENGE