in

Laura slăbește. Dupa prima lună…

V-am povestit în urmă cu ceva timp despre Laura de la PrioriTea și despre călătoria pe care am început-o împreună.

Foarte pe scurt, vă spun că în momentul de față suntem la o lună distanță și progresul Laurei este cel care am bănuit, este cel sănătos. Pe cântar a dat jos 5 kilograme, dar vizibil, pe haine și pe felul în care se simte, par mai multe.

E foarte determinată, a prins gustul vieții sănătoase și rezultatele sunt cele pe care le-am așteptat. Progresăm cum trebuie, iar peste alte câteva luni veți vedea și rezultate. Momentan vă las cu vorbe. Vorbele ei.

Citește aici cum se simte ea după o lună de alimentație echilibrată, sport de 3 ori pe săptămână și tratamente corporale.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dieta grupa sangvină

Dieta după grupa sangvină

F.B.I – Full Body Ignition