in ,

O inițiativă

Pe pagina de facebook ne-am adunat peste 20.000 de nebuni frumoși care iubesc sănătatea și sportul. M-am gândit să nu fiu doar eu cel care inspiră pe cei din jur, ci să îi las și pe alții să încerce acest plăcut sentiment.

Astfel, m-am gândit să pornesc o mini-campanie pe facebook. Cine vrea, să îmi trimită un mesaj privat cu poze before/after, nume, vârstă, înălțime, kilograme, ce sport practică, de cât timp + o povestioară care să inspire și pe alții să se apuce de treabă.

Toate materialele astea vor fi postate periodic pe pagină, iar cele mai inspiraționale povești, cele mai bune transformări vor fi postate și aici ;).

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

sursa foto

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. salut tot fac flotar de tot felu si in numar destul de mare cate 30 35 per serie si vreau sa te intreb daca la biceps ma ajuta cu ceva flotarile ca la sala nu am timp sa merg :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Coapse subțiri – greu la femei!

Bring Sally Up, Bring Sally Down – Challenge for sport!