in

Coapse subțiri – greu la femei!

PENTRU VOI FETELOR! CITITI CU ATENTIE!

Am întălnit o problemă destul de des în ultima vreme la femei. Cel puțin așa cred ele, că este o problemă. Multe îmi spun că au picioarele groase, că vor să își subțieze picioarele și că deși fac sport și au grijă la alimentație, asta nu se întâmplă.

Adevărul este că de fapt, femeile nu au răbdare să aștepte ca picioarele lor să se subțieze. Picioarele subțiri sunt întotdeauna o luptă pentru femei și în multe situații picioarele pot fi ultimele care se subțiază, pot fi ultimul loc din care femeile dau jos.

Doar pentru că partea de sus a corpului a ajuns la nivelul la care îți dorești, nu înseamnă că trebuie să te oprești. De foarte multe ori atuci când am lucrat cu femei, a trebuit să ajung cu partea superioară la ele destul de slabă/fit și abia atunci au început să se vadă schimbări majore și la picioare. Totuși, în ultima vreme, știind că acolo “suferă” majoritatea femeilor, am reușit să introduc anumite exerciții în programele de antrenament care să forțeze puțin subțierea picioarelor. Unele dintre ele sunt aici.

Cert este că subțierea picioarelor este una din cerințele femeilor… Cerință pe care le-o respect și de multe ori le-o îndeplinesc, însă condiționată de o cerință de-a mea: RĂBDAREA!

Fetelor, picioarele voastre nu sunt așa de încăpățânate precum credeți… Trebuie doar să aveți răbdare pentru că este unul din locurile problematice la voi și unul din locurile pe care le subțiați destul de greu, deoarece sunteți native așa. Femeile sunt născute cu forță mai mare în picioare decât bărbații, femeile sunt născute cu picioare mari/groase/puternice.

Așadar, atunci cand știi sigur că respecți alimentația, că ai partea de sus a corpului așa cum îți dorești, continuă să faci ce ai făcut ca să ajungi la asta încă o luna/doua și vei începe să vezi cu adevărat schimbări în partea de jos a corpului.

RABDAREA e esențială! ECHILIBRUL e obligatoriu!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Eu as vrea sa stiu daca exista anumite exercitii sau aparate mai putin indicate pt subtierea coapselor…. stiu ca orice activitate e in principiu buna, dar exista anumite exercitii care mai degraba sa duca la formarea unui picioare mai ¨umflate¨decat subtiri? si mai ales, ce exercitii ai recomanda pt gamba si glezne? :)

    • Orice exercitiu in prima faza da senzatia de umflare/ingrosare, insa daca executi cu greutati usoare sau cu propria greutate a corpului si mai ales daca nu te axezi numai pe o zona, rezultatele vor aparea. Cresterea in masa musculara se produce atunci cand sunt folosite greutati mari pentru mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt eu blogger?

O inițiativă