in

O nouă față

După cum observi, blogul arată diferit complet. În ultima perioadă niște băieți de comitet s-au chinuit să aducă o nouă îmbrăcăminte micuțului meu blog.

temanoua

Mie îmi place extrem de mult cum arată. Sigur, pe alocuri mai există mici bubițe, dar vă spun sincer că nu am mai avut răbdare și a trebuit să îl schimb. Încă se mai lucrează la câteva opțiuni, vei observa că se vor mai modifica anumite chestii.

Ce aduce nou această schimbare? Păi în primul rând un look mult mai profesionist al site-ului/blogului, în al doilea rând faptul că de acum înainte voi posta cu diacritice (chiar dacă îmi va fi mult mai greu să scriu așa) și nu în ultimul rând , ocazional voi trimite newslettere cu articole interesante. Cel mai probabil ai primit și tu un prim newsletter în care te anunț de această schimbare.

Ce mai la deal, la vale? Lasă-mi un comentariu și spune-mi părerea ta sinceră despre această schimbare!

La final, las gloria baieților care au muncit la ispravă:

JDesignStudio pe partea de desen
Teniescu pe partea de codare

Băieți, vă mulțumesc frumos!

Hai cu feedbackul!!!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

9 Comments

Leave a Reply
  1. Pentru diacritice te poti folosi de http://www.diacritice.com, iti usureaza mult munca. Poza cu tine de la acest articol e repetata obsesiv, apare de 3 ori :) Nu imi place griul de pe fundal, movul in schimb “da bine”. Cam atat :)

  2. Foarte tare!
    Eu as zice sa nu “ascunzi” linkurile… fa-le alta culoare macar. Daca nu intuiam ca faci trimitere la echipa, nu m-as fi prins ca ai pus link acolo :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 mai – Ziua Mondiala a Lupusului

Pain and Gain