in

Oblivion 2013

Oblivion a fost in avanpremiera zilele trecute, la Imax din Afi Cotroceni.

oblivion

Eu nu am reusit sa ajung la avanpremiera, dar am facut un concurs in urma caruia am trimis-o pe Alexa, care isi dorea mult sa vada filmul regizat de Kosinski, pentru Tom Cruise & Morgan Freeman. Iata ce a avut de spus desre el:

Oblivion – Atat de diferit de trailer si de ceea ce crezi ca e la prima vedere. Imbina perfect fictiunea cu umanismul. Pe langa faptul ca oricat de mare ar fi rautatea speciei umane, binele castiga, in final ne face sa ne gandim ca oricat de avansata ar fi tehnologia sau oricat de orbit poate ajunge sa fie omul, acesta se va regasi pe el insusi, in momentele de meditatie, in fiecare lucru simplu din natura.

Asadar recomand filmul, deoarece cu toate ca actiunea se petrece in 2077 totul este atat de actual si va va pune pe ganduri in ceea ce priveste viata voastra din prezent. Vizionare placuta!

Multumim Oxygen PR pentru invitatie! Filmul e de vazut la Romtelecom IMAX / Cinema City.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lazar Angelov: Workout & Diet

Cum să eviți supraantrenamentul