in

#ParlamentTweetMeet: pareri de apolitic

Vreau sa precizez inca de la inceput, in cazul in care vor exista tot felul de artagosi pe aici: sunt total apolitic, nu am fost vandut, nu sunt vandut si nu voi fi vandut niciunui partid politic, indiferent de culoarea pe care o are. Am mai discutat despre asta in urma cu mult timp, cand s-a produs o actiune ad-hoc de deszapezire

Stiu ca suntem in campanie, dar e irelevant pentru mine asta. Sper ca ati inteles… Acest articol nu va fi despre politica, cu toate ca e posibil si inevitabil sa primeasca o tenta politica. Daca nu esti deloc interesat de ce urmeaza, te rog sa treci peste el, sa citesti in continuare articolele wellness.

Imi cer scuze si multumesc pentru intelegere.

Sa incep cu o intrebare: Cati dintre voi asociati Casa Poporului cu Palatul Parlamentului? (nu vorbesc aici de cei care au treaba cu turismul, istoria sau cu politica).

Pe Alina Gorghiu am cunoscut-o prima data din online, apoi am reusit sa intru mai mult in discutii cu ea in cantonamentul organizat de Bogdan Antohe. I-am spus si atunci, i-am spus de cate ori am avut ocazia ca mie imi place de ea ca om, dincolo de politica pe care o face. Astfel, ca atunci cand am primit invitatia la #ParlamentTweetMeet am acceptat din trei motive:

– sa vad cum e in interior
– sa vada fata mea cum e in interior
– pentru ca imi e draga Alina si o respect ca om si imi place ca organizeaza diferite evenimente frumoase, prin care incearca sa lege omul politic de omul simplu. Fie prin sport, fie prin cultura.

*moment de auto-trolling* – am pus intrebarea de mai sus, pentru ca aseara am avut o ceata pe creier. la cat de mult imi place politica, am avut senzatia ca pentru a ajunge la Parlament, trebuie sa ajung la Victoriei. Si merg foarte chill la Victoriei si il intreb pe un gardian de la una din intrarile in cladire, unde e intrarea A3S2… Domnul, cu o fata extrem de mirata, ma intreaba: “de la Guvern?!”… Ii zic: “nu! caut intrarea de la Parlament!”… La care imi zice domnu’ respectiv sa iau metroul si sa merg la Unirii… Abia atunci am facut declick si am inteles ca Palatul Parlamentului este acelasi lucru cu Casa Poporului :)). Deci pe viitor daca voi fi chemat la Parlament voi stii ca nu am ce sa caut la Guvern. Bine ca nu am ajuns la Palatul Justitiei :)).

Sigur, probabil veti spune ca asta nu tine de politica ci mai mult de cultura generala… Aham…

Bun, acum ca am depasit momentul, vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult initiativa Alinei, la fel ca toate initiativele ei. Ea ca om politic face ceva ce prea putini politicieni fac: se apropie foarte mult de omul simplu sau in cazul de fata de omul din online. Nu isi leaga atat de tare imaginea de partidul din care face parte, este mai umana. Este, sper eu, viitorul omului politic din Romania. Cel putin asa as vrea. Poate daca mai multi politicieni ar adopta stilul/tendinta Alinei si ar fi putin mai umani si mai aproape cu adevarat de oameni, poate ar incepe sa se schimbe lucrurile si pe la noi. Nu stiu, nu cunosc politica, spun din punctul de vedere al unui posibil alegator…

Alina ne-a povestit cateva idei si planuri foarte interesante, pe care vrea sa le aplice in colegiul ei. Atat de misto au sunat, incat aproape ca mi-a fost ciuda ca nu stau si eu in zona aia. Poate as fi votat. As fi votat cu siguranta omul, nu partidul, nu promisiunile ci faptele, stilul ei de a fi. Un proiect cel putin interesant este intretinerea.info.

In fine, nu vreau sa o laud prea mult, ca sa nu se interpreteze gresit. Cert e ca am acceptat invitatia ei si cel mai probabil voi accepta si altele, chiar daca vor avea o tenta politica. Atata timp cat evenimentele organizate sunt atractive si bine impachetate, voi lua parte cu placere la ele.

Si da, o sustin pe Alin Gorghiu, sustin omul, nu politicianul ;).

La final, va las cu ceva poze facute cu telefonul.

Palatul Parlamentului (Casa Poporului) este intr-adevar o constructie grandioasa, cu extrem de multe povesti frumoase. Daca as fi putin hater, as putea spune ca este intr-adevar minunata cladirea, pacat ca este frecventata/locuita de anumiti oameni – asta vis-a-vis de parerea generala a omului de rand despre politician.

In continuare imi sustin ideea ca daca politicienii ar fi ceva mai umani si mai credibili, daca ar semana mai mult cu Alina din anumite puncte de vedere, probabil politica ar evolua, iar masele vor (re)incepe sa aiba incredere in politicieni, indiferent de afinitatile pentru un partid, indiferent de functiile pe care le au in politica.

Eu ii urez succes Alinei, iar sustinatorilor ei le spun ca daca vor bannere noi, proaspete si calde cu ea sa imi ceara, ca am primit in premiera aseara :D.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    No more music in my life

    Antrenament de hotel