in

Pintica pe FaceBook

Pintica

Eram la un forum de limba engleza, discutam despre conjunctia verbului “To Have” si ghici cine ia cuvantul? [Pintica frate]! Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat si-mi vine in minte numele lui mic – Andrei.

Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe-acolo si vad ca-i place… ghici ce, frate? Sa vorbeasca in engleza!

Ce fac? Soptesc “I #haded an explanation” da’ fix cat sa m-auda. Ce crezi ca face Pintica? Isi scoate IPhone-ul si imi arata cateva poze cu Loic Le Meur, imi povesteste despre cum a fost la World Blogging Forum, se lauda ca daca il prinde pe Arhi il rupe cu bataia, ne imprietenim si pe FaceBook, foarte tare frate!

P.S. Am mai vazut variante cu: Sexy Braileanca, Blogatu, Mutu, Catavencu, Geoana, Base, Kanye West, Boc, Doroftei, Iisus, Vadim, Hrusca, James Cameron, Badea, Nikita si EBA, Zoso… mai sunt?

Later Edit: Cu siguranta vor mai exista spoofuri, vor mai circula. Insa cum era si normal, propagarea rapida si imensitatea BuZz-ului creat in online a facut ca specialistii in domeniu sa treaca la analizat “situatiunea”. Pentru cei curiosi si interesati, iata cateva analize foarte bune!
Clickio – Ionut Oprea
Anca Radulescu
Standout
A scris si Costin pe Refresh.ro

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

47 Comments

Leave a Reply
    • Vedem ….oricum e tare viralu’ asta …pana acum mi-a placut varianta cu blogatu de la makavelis si cea cu kanye west de la Alexandra :))

  1. Misto ideea. Amuzante fazele.
    Vreau sa stiu, insa, cui i-a venit ideea sa faca spoof dupa reclama cu CRBL de la Vodafone? De la cine a pornit?

    • Au facut clickio si Anca niste analize complete si demonstrate. A plecat de la cativa elevi de liceu.

      Am pus detalii in articol, dupa “later edit” gasesti linkuri spre acele analize de care vorbesc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mircica, esti tot mai jenibil

Imi place: Avatar dupa Oscar