in

Povestea Laurei, episod pilot

Când îi spui cuiva care activează prin online de Laura Mihăilescu, automat îi spui de Gastronimist.ro sau mai nou de PrioriTea.

PrioriTea este locul perfect din București pentru cei care caută un locșor liniștit și plin de energie pozitivă. Eu am văzut acolo un loc creat din pasiune, pentru pasiuni. Da, am spus pasiuni, că e vorba de pasiunea pentru gătit, pasiunea pentru fotografie și pasiunea pentru diferite expoziții tematice. E frumos! Felicitări celor implicați!

Laura…hmmm Laura… o știam de prin online, auzisem lucruri mișto despre ea și când m-a contactat să lucrăm împreună i-am propus să ne întâlnim ca să vedem exact despre ce e vorba, am urmat aceeași procedură pe care o urmez cu toți posibili clienți, sau cum îmi place mie să le spun, trainees :). După ce am stat cam două ore de vorbă cu Laura, am început să o cunosc mai bine. Am aflat că în familia ei s-a purtat renunțarea la confortul salarial, în favoarea pasiunii. În Laura m-am regăsit pe mine. Fata a renunțat la o poziție bună, un confort salarial acceptabil pentru a-și urmări pasiunea și pentru a-și duce pasiunea la nivel de business. Congrats on that!

Vom începe să lucrăm împreună de luni, 2 septembrie. Deși sunt (și) nutriționist i-am spus că nu sunt de acord cu dietele stricte și că oricum, toate dietele, fără mișcare au efect de yo-yo și te lovesc înapoi puternic. Mi-a confirmat asta și mi-a spus că a ținut și ea o mulțime de diete…

Ei bine, de această dată o vom face altfel. De această dată Laura va ajunge la greutatea ideală într-un mod sănătos și corect, cu alimentație bine pusă la punct, cu antrenamente personalizate și cu tratamente corporale oferite de Belle Maison Spa. Călătoria Laurei o puteți urmări pe blogul ei, dar cu siguranță vă voi ține la curent și aici, pentru că am văzut multă voință în ea și mult potențial.

Așadar, povestea Laurei vă este prezentată de Gastronomist.ro, Belle Maison Spa și subsemnatul. Veți vedea ce înseamnă slăbire sănătoasă fără diete stricte, fără înfometare. Veți vedea ce înseamnă un nou stil de viață, un stil de viață echilibrat și sănătos. Sperăm că sunteți alături de noi și că vă vom motiva și pe voi să treceți la un stil de viață mai sănătos.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pompează-ți pieptul!

    Cinci sfaturi rapide pentru o slăbire sănătoasă