in

Pune o linguriță din acest amestec în cafea. Rezultate uimitoare!

Știai că băutura ta preferată de dimineață, cafeaua, este foarte eficientă în protejarea ficatului, este antioxidantă, te protejează de Parkinson, probleme cadiace și diabetul de tip II?

Exact, cafeaua de dimineață, băută cu moderație, îți poate face extrem de mult bine!

Încă un mare beneficiu pe care îl are cafeaua, este că te poate ajuta să pierzi câteva kilograme. Cum? Foarte ușor si simplu, trebuie doar să citești în continuare!

Există o rețetă simplă, care poate fi preparată în casă și care, preparată împreună cu alte câteva ingrediente și cafea, te poate ajuta să scapi de câteva kilograme nedorite.

CITEȘTE ȘI: RĂUTĂȚI BUNE PENTRU SĂNĂTATE

Iată rețeta pe care o poți prepara în confortul casei tale:

Pe lângă cafeaua preferată, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– scorțișoară (1 linguriță)
miere naturală organică (jumătate de cană)
ulei de cocos organic (trei sferturi de cană)
– opțional poți adăuga și o linguriță de cacao organică

Atenție! E foarte important să folosești aceeași cană atunci când faci măsurătorile, cana să fie de aceeași dimensiune!

Toate aceste ingrediente au beneficii extraordinare pentru sănătate: cafeina din cafea îți accelerează metabolismul și îți crește nivelul energiei, uleiul de cocos are trigliceride bune pentru sănătate, grăsimi bune pentru sănătate, mierea naturală organică oferă acestui amestec un gust deosebit, în timp ce scorțișoara oferă o aromă interesantă și ajută la slăbit în mod natural.

Iată cum trebuie combinate toate acestea, pentru a avea o cafea de dimineață excelentă, care să te ajute în mod natural la pierderea în greutate:

Instrucțiuni:

– amestecă toate ingredientele până obții o pastă omogenă
– toarnă întregul amestec într-un recipient cu capac
– lasă amestecul la macerat peste noapte, iar a doua zi dimineața, pune 1-2 lingurițe în cafeaua de dimineață, cât e fierbinte!
– amestecă foarte bine pentru a se dizolva cum trebuie în cafea și e gata de consum!

Dacă bei acest mix în fiecare dimineață, metabolismul tău se va accelera și vei începe să pierzi în greutate mult mai ușor. Nu numai că te vei bucura de câteva kilograme pierdute, dar vei savura și un gust deosebit la cafeaua de dimineață!

VEZI ȘI PATRU MIȘCĂRI PENTRU UN METABOLISM CRESCUT

Ce zici, ești gata să încerci rețeta?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply
  1. Ciao…eu imi beau cafeaua cu lapte…intrebarea mea este daca pun acest amestec in cafea trebuie inlaturat laptele sau se poate bea cu tot cu lapte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Five exercises better than running

3 Simple Exercises To Tighten Loose Arm