in ,

Sa alergam, zic!

Deci nu mai am ma ce sa fac, am zis ca m-a prins microbul si aia e. Daca am alergat 5 km la Triathlon Challenge Mamaia, de ce nu as putea alerga 5 km la Crosul Societatii Civile?

Uite cum suna nebunia care va avea loc duminica, 11 septembrie:

Esti bucurestean? Sau cetatean al altui oras? Te simti parte din societatea civila?

Alearga alaturi de membrii organizatiilor nonguvernamentale, participanti la ONG Fest si alaturi de sportivi cunoscuti.

Duminica, 11 septembrie, ora 9.00, în Parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle) si pregateste-te pentru Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon (9 octombrie 2011).

Un maraton de evenimente social-sportive dedicate unei vieti sanatoase in care promovam miscarea in aer liber.

Asociația Bucharest Running Club dă startul la 9.30 pe 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, Crosului Societății Civile, ultima acțiune de pregătire înaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. În parteneriat cu ONG Fest, Crosul Societății Civile dorește să promoveze un stil de viață sănătos prin sport și să atragă cât mai multe persoane interesate de implicarea în activități caritabile. De asemenea, crosul dorește încurajarea bucureştenilor de a începe antrenamentele şi de a participa la una din probele ediţiei a patra a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon care va avea loc pe 9 octombrie.

Invităm campioni olimpici ai sportului românesc, ziarişti, personalităţi din diferite domenii, la Crosul Societății Civile, care se va desfăşura în Parcul Herăstrău din Capitală. Așteptăm, la fel ca și în anii trecuți, amatori, veterani și chiar sportivi de performanță: Doina Melinte- multipla campioana la atletism, Doina Ignat- multipla campiona la canotaj, Viorica Susanu- multipla campioana la canotaj, Andreea Raducan- multiplă campioană la gimnastica, Monica Rosu-campiona olimpica la gimnastica, Georgeta Damian- multipla campioana la canotaj, Veronca Gogeanu- multipla campioana la canotaj, Camelia Lupascu- vicecampioana mondiala la canotaj și multe alte vedete surpriză.

Alături de aceștia sunt așteptate persoane pasionate de alergare de toate vârstele la startul care va avea loc la 9.30 în Parcul Herăstrău, intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle. Sumele de bani colectate vor fi donate către două organizații: Hospice Casa Speranței și Viitor Plus Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Participanţii vor alerga pe o distanţă de cinci kilometri, participarea este liberă iar premiile vor fi acordate primilor trei bărbați și femei de la fiecare categorie. Înscrierea se poate face online, prin completarea formularului de pe site-ul http://www.bucharest-marathon.com/ sau pe data de 11 septembrie, în ziua crosului, între orele 8.00 si 9.00.

Sunt invitați părinți și copii, cu posibilitatea de a alerga împreună și de a participa la evenimentele speciale ce se vor desfășura în timpul crosului.

Agenda evenimentului:
8:00 – Inregistrare alergatori
9:30 – Start Crosul Societatii Civile
11:00 – Conferinta de Presa, la Bon Ton Palace

Traseu si categorii :
Distanta: 5 km
Traseu: Start – intrarea Charles de Gaulle, alergare pe aleea Michael Jackson, pe langa Pavilionul H, pana la Fantana Miorita si intoarcere spre lac, alergare pe malul lacului pana la Bon Ton Palace.

Locul de start si traseul sunt identice pentru toti participantii.

Premii: primii 3 din fiecare categorie, masculin, feminin
Categorii: Adulti 15-45 ani // Veterani peste 45 ani // Juniori pana la 14 ani (inclusiv)

Deci pe scurt:
– Ce facem? – Alergam 5 km.
– Unde? – In Herastrau.
– De ce? – Ca e sanatos si e gratuit.
– Pentru ce? – Pentru o viata sanatoasa si pentru caritate.
– Cand? – Duminica, 11 septembrie 2011.

LET’S GO!

P.S. E numai vina lui Bogdan ca m-a luat asa tare nebunia asta!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am nevoie de ajutor!

Let’s Burn it 2gether!