in

Sa schimbam macazul…

Foarte pe scurt si fara prea multe nostalgii, ca nu e loc, tre’ sa ne miscam tot inainte si tot mai sus:

– in vara lui 2009 ma mutam in Bucuresti, incepeam o colaborare frumoasa, incepeam sa devin mai activ in online si ocupam #BRCununoua (apartamentul 19 din Berceni – Constantin Brancoveanu).

– au urmat doi ani extrem de plini si extrem de vanjosi :-). Am avut parte de multe schimbari in viata, majoritatea bune.

– si pentru ca o schimbare buna se cerea iar, am zis ca e cazul sa intru in toamna asta cu una mai mare: schimbare de job + schimbare de locuinta. Astfel ca dupa doi ani si ceva de bune si rele, las in urma apartamentul care m-a primit in Bucuresti si las in urma motivul mutarii mele in capitala.

De luni ma gasiti la o statie de metrou mai “incolo”, adica la Piata Sudului, impreuna cu fetele mele (EA si ea).Despre job: DA, CONFIRM, NU MAI FAC PARTE DIN ECHIPA URBAN.RO (MONDEN.INFO), nu am fost dat afara, nu am plecat cu scandal. E simplu: eu simteam nevoia de evolutie, simteam nevoia de altceva, ma plafonasem acolo, a venit acel altceva and that was it. Detalii despre ce fac, voi oferi in curand.

P.S. Cel mai probabil o saptamana nu voi avea net la full option, pana nu vin baietii sa imi instaleze…Dar intru de pe unde apuc ;).

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  1. Bravo….sa fie intr-un ceas ok …:)…e cam aglomerata zona pe acolo…mai bine era in centru :)….vezi poate gasesti net free pe acolo :)…la sun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intrebare existentiala

Hai la baschet!