in

Site-uri / bloguri wellness in Romania

Ma tot tin de ceva vreme sa scriu articolul asta, dar fiindca azi am reusit sa prind putin timp liber, m-am gandit sa il lansez :).

wellness

Ideea e urmatoarea: nu de putine ori am fost intrebat ce site-uri/bloguri stiu pe nisa mea in Romania. Fie ca intrebarea a venit din partea unor oameni care au dorit sa isi faca publicitate la diferite produse, fie ca au venit din partea unor cititori, fie ca au venit din diferite alte parti, intrebarea ma macina si pe mine. Sursele mele de informare sunt 99,9% din afara tarii, dar tare mi-ar placea sa vad pe nisa asta cat mai multe bloguri/site-uri scrise bine si informate.

Eu cunosc si citesc destul de multe, dar tare as vrea ca lista sa fie multa mai mare. Un inceput este la Radu pe HunkBody. Eu vreau sa extind acea lista, dar am nevoie de toti cei care citesc astfel de bloguri/site-uri sau de ce nu, am nevoie de cei care scriu.

Asadar, am rugamintea sa lasati intr-un comentariu link spre ceea ce voi considerati site/blog wellness. ATENTIE: WELLNESS poate fi: sport, mancare sanatoasa, lifestyle, health, fitness, culturism, gimnastica, sporturi ceva mai extreme, fitness in aer liber, crossfit, street workout, stil etc. Atat pentru fete cat si pentru baieti. Scris de fete dar si de baieti. Ce nu vreau sa vad in recomandarile voastre: nu vreau sa vad site-uri/bloguri care se numesc sportive si scriu doar despre fotbal, nu vreau sa vad site-uri/bloguri care se numesc sportive si scriu cancanisme gen ce fund mare are nu-stiu-ce-nevasta-de-fotbalist sau ce picioare are nu-stiu-ce-sportiva, nu vreau sa vad site-uri/bloguri care se numesc sportive dar sunt doar clone , nu vreau sa vad site-uri/bloguri facute foarte recent.

Ati prins ideea, vreau calitate, chestii inspirationale si motivationale, sanatate… WELLNESS. Liber la comentarii!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

13 Comments

Leave a Reply
  1. Mai astept! Pana acum nu am vazut nimic nou :D. Pe toate cele amintite de voi le urmaresc aici … Sper sa ma fi inselat si sa nu fie o nisa slabuta, sa nu fim asa putini :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antrenament in aer liber

Handball Intervals Workout