in ,

Handball Intervals Workout

Pe fratemiu’ il stiti (cred). Este profesor de educatie fizica si sport si lucreaza acum la cursuri de antrenor de handbal si arbitru.

bosioc ionut

In clipul de mai jos il veti vedea executand un antrenament pentru handbal, pe intervale. Urmariti clipul si puneti intrebarile la final!

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  1. Ce legatura are ce faci in clipul de mai sus cu handbalul? Asta inseamna handbal? Jandbalul se face in sala si are cu totu alte exercitii…tu crezi k daca iti iei un echipament cu numar si o minge de handbal ai rezolvat-o. Ia-ti si o minge da volei si dchimbi numele aklo, antrenament pt volei, apoi mai inserezi iar cliul dar pui o minge dee….tenis si zici antrenament pt tenis(de camp de masa de ce vrei tu)

    • Prietene, tipul din clip este profesor de educatie fizica si sport si antrenor de handbal. In curand si arbitru. Deci crede-ma are toate legaturile posibile…

  2. Handbalul e un sport care iti solicita incheieturile la extrem.Nu sunt de acord cu genu acesta de antrenamente…or fi ele bune nu contest.Grija la glezne si la brate maestre.:D

    p.s.: cine a practicat handbal stie pe ce sunt bazate antrenamentele fizice.Circuite,circuite,stele verzi si iar circuite…:)

  3. O fi bun antrenamentul. dar depinde si de persoana. asta e undeva la incepator. pentru ca daca tu faci demult handball. nu are la ce sa iti foloseasca pentru ca dupa 10 anii de handball evoluezi enorm. iar aceste exerciti nu au la ce sa ajute. ma refer la jucatori profesionisti. da pt scoala generala si etc e bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site-uri / bloguri wellness in Romania

Antrenament shotokan